- 8 Haziran 2013
- 56.202
- 149.218
Aynen valla, Allah kolaylık versinSabahın 6’sında ayağa dikilme günleri başlayacak yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla, Allah kolaylık versinSabahın 6’sında ayağa dikilme günleri başlayacak yine
Allah razı olsun canım haftaya 5 gün tatilim varAynen valla, Allah kolaylık versin
Ooo baya dinlenirsin o zamanAllah razı olsun canım haftaya 5 gün tatilim var
Çok şükür canım iyiyim bende yarışmanın heyecanı var yineİyiyim tatlım, sen nasılsın
EvvveeetttOoo baya dinlenirsin o zaman
Yok yok canım tabak şart. Benim istediğim tabaklar çok güzeldi tanesi 23 ₺ olunca almadı o tabaklarda yemek aş erdim belki alsana işteBence tabaklar gayet guzelama yeni tabaklar almayi ben de dusunuyorum
Teşekkür ederim canimEllerine sağlık canım
sira bizde artikAynen öyle canım
Ben emekli oldum:)sira bizde artik
Bir tarif yapım aşamasında bakalım yetişecek mi
Aynen, bende de öyleÇok şükür canım iyiyim bende yarışmanın heyecanı var yine
Evvveeettt
pes etmek yokBir tarif yapım aşamasında bakalım yetişecek mi
Nasıl yani sen yeni işe girmedinmi ne 5 gunuAllah razı olsun canım haftaya 5 gün tatilim var
Yılbaşı tatili olabilir miNasıl yani sen yeni işe girmedinmi ne 5 gunu
ama bizde yokYılbaşı tatili olabilir mi
cumartesi,pazar tatil pazartesi iş başı salı tatil bizdeYılbaşı tatili olabilir mi
ama bizde yok
Dur bakalım gelsin söylesin ne tatiliymişcumartesi,pazar tatil pazartesi iş başı salı tatil bizde
Yılbaşı tatili canım, yanlış yazmışım 4 gün değil miNasıl yani sen yeni işe girmedinmi ne 5 gunu
Pazartesi bağlanmadı mı, hayallerimi suya düşürdün bacımcumartesi,pazar tatil pazartesi iş başı salı tatil bizde
Bağlanmadı canım:)Pazartesi bağlanmadı mı, hayallerimi suya düşürdün bacım