- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
İnşallah gönlünüze göre ve istediğiniz bölgede güzel bir ev bulursunuz bacım
Inşallah canım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gönlünüze göre ve istediğiniz bölgede güzel bir ev bulursunuz bacım
Sanada canım benimHayırlı geceler canım
Yok şekerim oylama yarın başlayacak:)İyi geceler yetiştim mi Nevreste
Yok abla ben foto için demiştim de gerek yokmuş sağol tşk ederim yardımların için ben evimin birincisiyimYok şekerim oylama yarın başlayacak:)
ayy, vicdan azabı hissediyorum şimdi.Ama konu açıldı o sebeple onay gerekiyor.Oda şu saatte imkansız o sebeple oylama yarına kaldı:)Yatabilirsiniz
Nasip canım belli olmaz:)Yok abla ben foto için demiştim de gerek yokmuş sağol tşk ederim yardımların için ben evimin birincisiyim
Hiç problem değil olayın sizinle alakası yok canımKazen uygun değil sabah gelince konu onaylanır ve ben anketi açarım:)ayy, vicdan azabı hissediyorum şimdi.
Allah işini rast getirsin 10 senede bir kere taşındım ama çok zor iş heleki eşya çok işeDüşüncemiz o yönde
Fakat baya yorulduk
belki yarın dinleniriz
Sali gunu gideriz
Ben ilk yarışmada vermiştim oysuz kalırım korkusuyla bir oy hakkın var canım :))Bi kac tane favorim var bakalim kararsizom.kendimize oy verebiliyormuyuz
Tmm ozaman bi oy cepteBen ilk yarışmada vermiştim oysuz kalırım korkusuyla bir oy hakkın var canım :))
Ama konu açıldı o sebeple onay gerekiyor.Oda şu saatte imkansız o sebeple oylama yarına kaldı:)Yatabilirsiniz
Tmm ozaman bi oy cepte