- 22 Temmuz 2017
- 43.936
- 130.589
Yılbaşı tatili diye söyledim, eşimin 4,5 gün tatili var. Pazartesi bağlandı dedi, fakat o özel sektördeYılbaşı tatili olabilir mi
Bende, bizim 4 gündür o zaman diye sevinmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yılbaşı tatili diye söyledim, eşimin 4,5 gün tatili var. Pazartesi bağlandı dedi, fakat o özel sektördeYılbaşı tatili olabilir mi
3 gün canım:)Yılbaşı tatili diye söyledim, eşimin 4,5 gün tatili var. Pazartesi bağlandı dedi, fakat o özel sektörde
Bende, bizim 4 gündür o zaman diye sevinmiştim
3 gün de değil, 1 gün oluyor o zaman3 gün canım:)
Ne yazık ki canım tatil yok gibi:)3 gün de değil, 1 gün oluyor o zaman
Pazartesi bölüyor
Dağ evi ayarlayacaktık
Abla resim değişecek mi ? Ben bugün itibariyle ortalıklarda görülmeyeceğim sonra rüyalarıma giriyor yarışmaNe yazık ki canım tatil yok gibi:)
Hanımlar ilk mesaj düzenlendi.Geceye kadar değiştirmek istediğiniz varsa bildirin .Oylama başlayınca düzenleme yapmıyalım:)
yasminsay
C A N O
_CaNanSu_
BirTutamMutluluk20
@tuzsuz_ruh
@alimiyon
@gurtmingotam
@minik meleklerim
@EnisaE
@3cadianasi
ervanazlim
@Smile Forever
@-SUHAN-
@BlancKahkul
Makyajkolik13
Ben yılbaşı tatilini gereksiz bulanlardanım hafta sonu tatil zaten 1 güncük de olmayıversin bişey olmaz parti yapmayacaksakNe yazık ki canım tatil yok gibi:)
Yok canım değiştirmiyorum:)Çünkü sen ikili resim istiyorsun:)Öyle istiyorsan tek resim koyalım:)Abla resim değişecek mi ? Ben bugün itibariyle ortalıklarda görülmeyeceğim sonra rüyalarıma giriyor yarışma
1 gün evde dinleneceğiz.Başka bir şey yok:)Ben yılbaşı tatilini gereksiz bulanlardanım hafta sonu tatil zaten 1 güncük de olmayıversin bişey olmaz parti yapmayacaksak
AynenOylama başlamıyor mu
Ben varimKimsecikler yok
Masterchef final bakıyorumKimsecikler yok
Ben de utu yapiyordum cay molasi verdimMasterchef final bakıyorum
Oylama başlamıyor mu
Nevoş unuttu bizi
Anca misafirleri yolladım, ardından kocayı işe yolladım, mutfağı topladım geldimKimsecikler yok
Nevoş unuttu bizi