- 16 Ağustos 2010
- 293.159
- 603.151
- 43
Kafamı karıştırıyorsunuz benim favoriler artıyor nasıl oy vereceğimBen var miyim ya da beno favori goren var mi
Benim 2 favorim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafamı karıştırıyorsunuz benim favoriler artıyor nasıl oy vereceğimBen var miyim ya da beno favori goren var mi
Benim 2 favorim var
Demek yoktumKafamı karıştırıyorsunuz benim favoriler artıyor nasıl oy vereceğim
Varsın varsın sadece unutmuştum tekrar bakınca sayı 3 değil 13 olduğunu farkettimDemek yoktum
Varsın varsın sadece unutmuştum tekrar bakınca sayı 3 değil 13 olduğunu farkettimDemek yoktum
Hahahah mohim olan ilk akla gelen olmaktiVarsın varsın sadece unutmuştum tekrar bakınca sayı 3 değil 13 olduğunu farkettim
Yok cidden bu sefer tarifini çok beğendim ve özellikle etimek ile yapılan yoğurtlu salataları çok severim:)Hahahah mohim olan ilk akla gelen olmakti
Ben seni tutuyorum
Yanlış anlama hep beğeniyorum ama bu sefer sunum ve resimler harika:)Not:geçen kategori oyumu sana vermiştim:)Yok cidden bu sefer tarifini çok beğendim ve özellikle etimek ile yapılan yoğurtlu salataları çok severim:)
Benim tarif onay bekliyor zatenBekle geliyorum
Yandikkkkkkk, kacin kizlar kacinnnnYok cidden bu sefer tarifini çok beğendim ve özellikle etimek ile yapılan yoğurtlu salataları çok severim:)
Benim tarif onay bekliyor zatenBekle geliyorum
Biliyorum, hic yanlis anlamadim kiYanlış anlama hep beğeniyorum ama bu sefer sunum ve resimler harika:)Not:geçen kategori oyumu sana vermiştim:)
Ben artık geçersiz elemanımKaçmayınYandikkkkkkk, kacin kizlar kacinnnn
Bu gece inşaallah:)Oylama ne zaman başlayacak hanımlar:)
Biliyorum, hic yanlis anlamadim ki
TamamdiirBu gece inşaallah:)
Simdi birinci olsan ne madalya ne hediye yok yani oylemiBen artık geçersiz elemanımKaçmayın
Aynen öyle canımSimdi birinci olsan ne madalya ne hediye yok yani oylemi
Nasılsın canım :)Hayırlı akşamlar canım benim
Yorgun ama rahatlamış hissediyorumNasılsın canım :)
Hafta sonu da bitti, iyi olmana sevindim canım. Bende iyiyim şükür, bildigin gibi :)Yorgun ama rahatlamış hissediyorum
Sen nasılsın canım benim
Sabahın 6’sında ayağa dikilme günleri başlayacak yineHafta sonu da bitti, iyi olmana sevindim canım. Bende iyiyim şükür, bildigin gibi :)