- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyunu merak etmiyorum kiVarsın ama oyum sana mı bilmiyorum
Tabi ki olmaz olur musunOyunu merak etmiyorum ki
Sadece, favorilerdemiyim merak etmiştim ve öğrendim
Tabi ki olmaz olur musun
Ben de var miyim diye sormaktan korkuyorum ama sordumTabi ki olmaz olur musun
Şimdi teker teker soracaklar Evet canım seninde şansın var:)Ben de var miyim diye sormaktan korkuyorum ama sordum
Gozumun birini kapatip okudum yorumu nevooperimŞimdi teker teker soracaklar Evet canım seninde şansın var:)
Hayırlısı olsun canım iyi olan değil şansı olan kazanacakGozumun birini kapatip okudum yorumu nevooperim
Alın o zaman ay valla hepsi birbirinden güzel tarifler hepsi aynı masa da olacaktı ki tutmayın beni C A N O babyy nasılsın ?Benim de madalyam yok bak uzerime alinirim hee
Evet sans bi tik daha ondeHayırlısı olsun canım iyi olan değil şansı olan kazanacak
Ne tasadüf benim aklımda ki de ben değilim hep kocam yüzünden almadı o sunum tabaklarınıBen var mıyım içlerinde
Benim 2 tane var ve ben yokum içinde
Bence tabaklar gayet guzelama yeni tabaklar almayi ben de dusunuyorumNe tasadüf benim aklımda ki de ben değilim hep kocam yüzünden almadı o sunum tabaklarını
Ne tasadüf benim aklımda ki de ben değilim hep kocam yüzünden almadı o sunum tabaklarını
İyiyim tatlım, sen nasılsınAlın o zaman ay valla hepsi birbirinden güzel tarifler hepsi aynı masa da olacaktı ki tutmayın beni C A N O babyy nasılsın ?
Ben var miyim ya da beno favori goren var miTabi ki olmaz olur musun
Hayırlı akşamlar canım benimHayırlı akşamlar güzeller
Benim favorilerimin arasindasinBen var miyim ya da beno favori goren var mi
Benim 2 favorim var
Benim favorilerimin arasindasin