İkili sunum istiyorsanız tek resim koyarımAblacım benim son iki fotoğraftan birini koyman mümkün mü ?
Tamam ablacım şakşuka resimleri yerine o iki resmimden birini koyabilirsen çok sevinirimBakayım uygun mu?
İkili sunum koyacaksak tek resim koyayımNevo sana zahmet bu iki fotoyu koyar misin?
Eki Görüntüle 2218080
İkisini koymak sorun olacaksa o zaman yilbasi salatasini noel babali olanla degiselimİkili sunum koyacaksak tek resim koyayımOlmayanları mecburen koydum:)
Eskiden yorum sayisindan falan anlasilirdi ama simdi yorumlarda geyik de yaptigimizdan pek anlamak olmuyo ama benim de aklimda 2 tahmin varBen kazanacak olan tarifi az çok tahmin edebiliyorum
12 ye kadar söylersin canım:)Neva abla ben eve gidince detaylı baksam şuan annem deyim bakamam
Tamam12 ye kadar söylersin canım:)
Benim 3 tane var:)Eskiden yorum sayisindan falan anlasilirdi ama simdi yorumlarda geyik de yaptigimizdan pek anlamak olmuyo ama benim de aklimda 2 tahmin var
Bakalım hayırlısı benim aklımda olan kişinin madalyası Yok aslında iki tane var aklımda ikisinde Yok madalyesi kime giderse gitsin sevineceğimEskiden yorum sayisindan falan anlasilirdi ama simdi yorumlarda geyik de yaptigimizdan pek anlamak olmuyo ama benim de aklimda 2 tahmin var
Merak ettimBenim 3 tane var:)
Oylama başlasın görelim:)Biraz daha derin düşününce sayı artarMerak ettim
Benim de madalyam yok bak uzerime alinirim heeBakalım hayırlısı benim aklımda olan kişinin madalyası Yok aslında iki tane var aklımda ikisinde Yok madalyesi kime giderse gitsin sevineceğim
İşte oynayınca bozuyoruzNevo benim fotolardan birini goremiyorum telden baktigim icin mi acaba?
Nevo bi sey daha istesem fazla mi olurum acep recepİşte oynayınca bozuyoruz
Ben var mıyım içlerindeBenim 3 tane var:)
Varsın ama oyum sana mı bilmiyorumBen var mıyım içlerinde
Benim 2 tane var ve ben yokum içinde