- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Evet evet iyi olur kres.. her sey gonlunce olsun canim.Evet aynen
Umarim yeni öğretmenine çabucak adapte olur...
3 yaşında canım
Ekim doğumlu...
Önümüzdeki dönem anasinifina verebilirim...
Kreş de düşünebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet iyi olur kres.. her sey gonlunce olsun canim.Evet aynen
Umarim yeni öğretmenine çabucak adapte olur...
3 yaşında canım
Ekim doğumlu...
Önümüzdeki dönem anasinifina verebilirim...
Kreş de düşünebilir
Evet evet iyi olur kres.. her sey gonlunce olsun canim.
Stor perdeleri yıkadım yarında camları silip, onları asma işi ve temizlik işim var.
Ayyy senin misafirlerin var değil miOyy kıyamam Allah kolaylık versinBünye zamanla alışacak canımStor perdeleri yıkadım yarında camları silip, onları asma işi ve temizlik işim var.
Ama bugün topuk ağrılarım daha az
Benden ümidinizi kesmeyin, beğenilerle de olsa, buraya uğradığımı gösteririm size
Evet canım, seviyorum siziAyyy senin misafirlerin var değil miOyy kıyamam Allah kolaylık versinBünye zamanla alışacak canım
Yok canım hiç kesermiyiz
Bende seni seviyorumEvet canım, seviyorum sizi
Amiiin ablacımCanım küçükler daha hassas oluyor.Büyüdükçe çabuk hasta olma durumları azalıyor.Okula başladığı ilk yılda çok oluyor.Sonra alışıyorlar.Rabbim dermansız dert vermesin
Anlasildi corbalar yine degilÇorba yapalım sıcak olsun
İlk lahana çıkarttığımdq buzluk kokusu vardı ama benim buzdolbim iki kere bozuldu ve bir seferinde buzluktakiler bile bozulmuştu ne yaptıysam koku geçmedi mangal kömürü ile bir süreliğine geçiyor ama tekrar ediyor neyse o koku lahanayı sıkı sıkı sarmamw rağmen vardıiyi fikir ama buzluktan çıkan yiyeceklerde farklı bir koku ve tat oluyor bu şekilde sarıldığında da oldu mu acaba?
Koku piştikten sonra yoktu zaten normal bir buzlukta kokmaz bence yaaa benim ki çok bozuldu falan o yüzden ağır bir koku var zamanla içindeki etlere bile siniyor ilk çıkarttığında poşete mi şindi koku bilmem belki de lahana nin o ağır kokusu bastirmista olabilirPismiyor falan diyorlardi, bi de koku oluyor diyorlardi sence nasil var mi bi farklilik?
Eger yoksa super olur her yeri degerlenir tabi
Yakınıma geliyorsunBilecik canım
haşlamadan yapraklarını açıp o şekilde mi koyuluyor buzluğa? :)İlk lahana çıkarttığımdq buzluk kokusu vardı ama benim buzdolbim iki kere bozuldu ve bir seferinde buzluktakiler bile bozulmuştu ne yaptıysam koku geçmedi mangal kömürü ile bir süreliğine geçiyor ama tekrar ediyor neyse o koku lahanayı sıkı sıkı sarmamw rağmen vardı
Lahanayı sardım sorun olmadı içi baharatliydi ya yerken o koku yoktu yani kokoca bir tencere dün akşamdan bugune bitti
Tamam mutlaka deniycem, buzlugum koku yapmiyor. Ilk is kucuk bir lahana aliyorum bendeKoku piştikten sonra yoktu zaten normal bir buzlukta kokmaz bence yaaa benim ki çok bozuldu falan o yüzden ağır bir koku var zamanla içindeki etlere bile siniyor ilk çıkarttığında poşete mi şindi koku bilmem belki de lahana nin o ağır kokusu bastirmista olabilir
Ama annemin yorumu haslamayla ev daha çok kokuyor mus böyle kokmqdi dedi..
Ben kanat kanat çıkartmak zor olduğu için bu çok iyi geldi açıkçası
Eğer buzlugindq ağır bir koku yoksa bence çok iyi olur
Benim gibi küçük bir lahana al onda dene
Lahanayi bildigin o butun haliyle koyuyorlar buzluga, yapacaklari gun bir gece onceden cikartiyorlar, sabaha cozunmus oluyormus. Haslama vs hic bisey yok yani, oncesinde-sonrasinda. Bende merak ediyorum bir kucuk lahanayla deniycemhaşlamadan yapraklarını açıp o şekilde mi koyuluyor buzluğa? :)
yine de kokar gibi geliyor buzluğa ne koysam tazesinin verdiği lezzeti yakalayamıyorum benLahanayi bildigin o butun haliyle koyuyorlar buzluga, yapacaklari gun bir gece onceden cikartiyorlar, sabaha cozunmus oluyormus. Haslama vs hic bisey yok yani, oncesinde-sonrasinda. Bende merak ediyorum bir kucuk lahanayla deniycem
Canan tayin cikti mi?
hiç şifre değiştirmedim ama nickname değiştirdim neden eşinin emaili ile almıştın ki?Gunaydin kizlar
Sifresini degisen arkidislere sorum varben sifremi degismek istiyorum ama email adresim esime ait yeni sifre email adresine gonderiliyo mumalum esim bilsin istemiyorum