Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Stor perdeleri yıkadım :110: yarında camları silip, onları asma işi ve temizlik işim var. :110:
Ama bugün topuk ağrılarım daha az :KK70:

Benden ümidinizi kesmeyin, beğenilerle de olsa, buraya uğradığımı gösteririm size :bicak:
Ayyy senin misafirlerin var değil mi:KK35:Oyy kıyamam Allah kolaylık versin:KK74:Bünye zamanla alışacak canım:KK19:
Yok canım hiç kesermiyiz:KK36:

iyi fikir ama buzluktan çıkan yiyeceklerde farklı bir koku ve tat oluyor bu şekilde sarıldığında da oldu mu acaba?
İlk lahana çıkarttığımdq buzluk kokusu vardı ama benim buzdolbim iki kere bozuldu ve bir seferinde buzluktakiler bile bozulmuştu ne yaptıysam koku geçmedi mangal kömürü ile bir süreliğine geçiyor ama tekrar ediyor neyse o koku lahanayı sıkı sıkı sarmamw rağmen vardı

Lahanayı sardım sorun olmadı içi baharatliydi ya yerken o koku yoktu yani kokoca bir tencere dün akşamdan bugune bitti :KK70:

Pismiyor falan diyorlardi, bi de koku oluyor diyorlardi sence nasil var mi bi farklilik?
Eger yoksa super olur her yeri degerlenir tabi
Koku piştikten sonra yoktu zaten normal bir buzlukta kokmaz bence yaaa benim ki çok bozuldu falan o yüzden ağır bir koku var zamanla içindeki etlere bile siniyor ilk çıkarttığında poşete mi şindi koku bilmem belki de lahana nin o ağır kokusu bastirmista olabilir :confused:

Ama annemin yorumu haslamayla ev daha çok kokuyor mus böyle kokmqdi dedi..

Ben kanat kanat çıkartmak zor olduğu için bu çok iyi geldi açıkçası

Eğer buzlugindq ağır bir koku yoksa bence çok iyi olur :KK73:

Benim gibi küçük bir lahana al onda dene :rolleyes:

İlk lahana çıkarttığımdq buzluk kokusu vardı ama benim buzdolbim iki kere bozuldu ve bir seferinde buzluktakiler bile bozulmuştu ne yaptıysam koku geçmedi mangal kömürü ile bir süreliğine geçiyor ama tekrar ediyor neyse o koku lahanayı sıkı sıkı sarmamw rağmen vardı

Lahanayı sardım sorun olmadı içi baharatliydi ya yerken o koku yoktu yani kokoca bir tencere dün akşamdan bugune bitti :KK70:
haşlamadan yapraklarını açıp o şekilde mi koyuluyor buzluğa? :)

Koku piştikten sonra yoktu zaten normal bir buzlukta kokmaz bence yaaa benim ki çok bozuldu falan o yüzden ağır bir koku var zamanla içindeki etlere bile siniyor ilk çıkarttığında poşete mi şindi koku bilmem belki de lahana nin o ağır kokusu bastirmista olabilir :confused:

Ama annemin yorumu haslamayla ev daha çok kokuyor mus böyle kokmqdi dedi..

Ben kanat kanat çıkartmak zor olduğu için bu çok iyi geldi açıkçası

Eğer buzlugindq ağır bir koku yoksa bence çok iyi olur :KK73:

Benim gibi küçük bir lahana al onda dene :rolleyes:
Tamam mutlaka deniycem, buzlugum koku yapmiyor. Ilk is kucuk bir lahana aliyorum bende:KK45:

haşlamadan yapraklarını açıp o şekilde mi koyuluyor buzluğa? :)
Lahanayi bildigin o butun haliyle koyuyorlar buzluga, yapacaklari gun bir gece onceden cikartiyorlar, sabaha cozunmus oluyormus. Haslama vs hic bisey yok yani, oncesinde-sonrasinda. Bende merak ediyorum bir kucuk lahanayla deniycem

Lahanayi bildigin o butun haliyle koyuyorlar buzluga, yapacaklari gun bir gece onceden cikartiyorlar, sabaha cozunmus oluyormus. Haslama vs hic bisey yok yani, oncesinde-sonrasinda. Bende merak ediyorum bir kucuk lahanayla deniycem
yine de kokar gibi geliyor buzluğa ne koysam tazesinin verdiği lezzeti yakalayamıyorum ben

Gunaydin kizlar
Sifresini degisen arkidislere sorum var:KK45:ben sifremi degismek istiyorum ama email adresim esime ait yeni sifre email adresine gonderiliyo muo_Omalum esim bilsin istemiyorum:KK45:

Gunaydin kizlar
Sifresini degisen arkidislere sorum var:KK45:ben sifremi degismek istiyorum ama email adresim esime ait yeni sifre email adresine gonderiliyo muo_Omalum esim bilsin istemiyorum:KK45:
hiç şifre değiştirmedim ama nickname değiştirdim neden eşinin emaili ile almıştın ki? :KK51:

X