- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
İnşaallah biran önce atlatır minik, rabbim ailesine bağışlasınBenim yükleme yapmam yarına kaldı ya hastaneden geliyorum arkadaşım Doğum yaptı bebek kakasını yapmışküveze alınmış
İyi seyirlerDizimi izlemeye gidiyorum
Hayırlı geceler canımHayırlı akşamlar kızlar, ben dinlenmeye
Maşaallah uzunmuşsunBoyum baya uzun 1.74 kadarcik
Canım Kazen foruma gelince onaylar
Doğru açmışsın canım,Arkadaşlar günaydın,yasa ben konu açmayı beceremedim galiba mesajlara kapalı yazıyor ben nereye bastım bilmiyorum biri bana yardımcı olsa ,valla kafam karıştı iyice
Ay çok yaşa ne güldüm yaaaa sabah sabah,ben bilmiyorum daha ilk konum sağolasın.Çok seviyorum burayı yaaaa,Allah razı olsun
Alışırsın canımAy çok yaşa ne güldüm yaaaa sabah sabah,ben bilmiyorum daha ilk konum sağolasın.Çok seviyorum burayı yaaaa,Allah razı olsun
Alişicam insAllah canım sayenizdeAlışırsın canım
Hala geçirmedim yaşıyorumAyyy, cinnet sebebi
NevoşumPinko'm
Nevoşum
İyi Çok şükür hanım ablam, yoğun tempoya alışmaya çalışıyoruz.Pinkom nasılsın canım,bebişin nasıl iyimi nasıl gidiyor
İyi Çok şükür hanım ablam, yoğun tempoya alışmaya çalışıyoruz.
Sen nasılsın? Torun nasıl?
41 günlük maşaallahNe kadar oldu bebeğin,kolay değil elbette hayata merhaba diyerek geldi annesi.
Bende iyiyim sağol,torunda iyi 5.ayını bitirdi oda.
40.günümüz bugün, oo seninki büyümüş maşallah, tam sevilmelik çağa gelmiş.Ne kadar oldu bebeğin,kolay değil elbette hayata merhaba diyerek geldi annesi.
Bende iyiyim sağol,torunda iyi 5.ayını bitirdi oda.
Yani 9 undan bugüne 40. gün ama doğduğu günle 41. gün40.günümüz bugün, oo seninki büyümüş maşallah, tam sevilmelik çağa gelmiş.