Alışana kadar yorulacaksın biraz:)Eve geldiğimde çayımı demlemiştiama o da 8-4 bu hafta, yemeğini yiyip uyudu
Eve geldiğimde çayımı demlemiştiama o da 8-4 bu hafta, yemeğini yiyip uyudu
Aynen ya 8 yıllık ilde 10.yılımız
Yaz dönemi biraz geriliyorum ama belli olduktan sonra her şeyi unutuyorum
Alıştım baya bayaAlışana kadar yorulacaksın biraz:)
VeremiyoruzBu ara ikinizde pert
Tarkanin sarkisina ara verirsiniz artik
Hakkınızda hayırlıısı olsun canım kendini çok üzme inan her şeyin bir nedeni vardır:)
Aynen öyle gibi görünüyor
Sen çocukları evlendirirsin Ayıntap’tanenişte de emekli olur
Ondan sonra, kop kopabilirsenAynen öyle gibi görünüyor
Zaten alıştık canım:)Ondan sonra, kop kopabilirsen
Tisikkirlir, buyurmaz misiniz efenim.Afiyet olsun
Bu saatte bir şey yemiyorum yoksa alırdımTisikkirlir, buyurmaz misiniz efenim.
Bir parca corek
Ooo dikkat ediyoruz yani yedigimize ictigimize, bir donem bende oyleydim. Saldim yine kendimi biraz ama Allah'tan abartmiyorum kilomu koruyorum.Bu saatte bir şey yemiyorum yoksa alırdım
Almıyorsan problem yok canım ben hemen alıyorumOoo dikkat ediyoruz yani yedigimize ictigimize, bir donem bende oyleydim. Saldim yine kendimi biraz ama Allah'tan abartmiyorum kilomu koruyorum.
Hepsi bu ay yoğunlaştılarNerdesiniz kadinlar kulubunun guzel kadinlari hu hu
Biri bana mı seslendiNerdesiniz kadinlar kulubunun guzel kadinlari hu hu
Aliyorumda 1 aliyorum 1 veriyorum,bu donem cok oynamadigi icin sorun yok. Gerci mezun oldugum kilomun ustune aldim bayagi. Yaz donemiydi tatildi, mangaldi,aile yemekleriydi derken aldim yani. En azindan suanki halimi koruyorumAlmıyorsan problem yok canım ben hemen alıyorum
Ben de yaz dönemi 1-2 kilo aldım geri verdim sonra 1-2 kilo yine aldım sabit kalması için uğraşıyorum:)Aliyorumda 1 aliyorum 1 veriyorum,bu donem cok oynamadigi icin sorun yok. Gerci mezun oldugum kilomun ustune aldim bayagi. Yaz donemiydi tatildi, mangaldi,aile yemekleriydi derken aldim yani. En azindan suanki halimi koruyorumbuna sukur
Bu 22 ziyaretci giris yapmadan okuyanlar demi.Hepsi bu ay yoğunlaştılarAma altta 22 ziyaretçi var