- 20 Mart 2008
- 140.623
- 210.858
- 60
Bak ya gözleri de bozulmuş sen yaşlıysan biz ölelim
Kar başladı mı sizin tarafta?
Geçenlerde dişçiye gidiyordu, düşmeyen takma diş yaptıracaktı herhaldeSen bilmiyon tabş yemek yaparen takma dişleri düşüyor dizleri tutmuyor bide.
Burası sakin yağmur serpiştiriyor şimdi hava soğuk gerçi.
Geçenlerde dişçiye gidiyordu, düşmeyen takma diş yaptıracaktı herhalde
Artık yağıp tutsa da kar izlesek biraz
Hala geçirmedim yaşıyorum
Çok beklersin bu havadatariflerimi hazırladım fotoğraflamak için uygun ışığı bekliyorum
Nerelerdesin kız senben daha önce katılmıştım
Selam mezeciler
Meze denilince oylamada ,kesin rakının ,içkinin yanında yenenlere meze denir diye bilenler var,kızan olmasın sonra
Bir de bildirim zamanı yılbaşı zamanına denk geliyor ,yılbaşı masası için hazırlandı sanarlarsaaynen öyle ara soğuk gibi değil mi aslında
Bir de bildirim zamanı yılbaşı zamanına denk geliyor ,yılbaşı masası için hazırlandı sanarlarsa
zaman zaman güneş açtığı oluyor o zamanı bekliyorumÇok beklersin bu havada
AA burda lapa lapa kar yapıyorzaman zaman güneş açtığı oluyor o zamanı bekliyorum
Boşver bekleme ,çek gitsin karanlıktazaman zaman güneş açtığı oluyor o zamanı bekliyorum
orası neresi?AA burda lapa lapa kar yapıyor
zaten o uyanmadan yapayım diye çok fotoğraflayamadım yapım aşamalarınıBoşver bekleme ,çek gitsin karanlıktaÇocuk uyanır fırsat bulamazsın sonra
Yanlış anlama eğer katılırsam sıkı rakip olduğun için korktuğumdan demiyorum ,ne alakası var
İstanbul canım :)orası neresi?burası ankara’ nın kar yağmaz semtlerinden
zaten o uyanmadan yapayım diye çok fotoğraflayamadım yapım aşamalarını
sen beni rakip mi görüyorsun?
istanbul’ da kar var ankara’ da yokİstanbul canım :)
Evet canım Trakya’dan geldi ya ondan ilk bu taraflara yağdı geliyordur bekli o taraflara doğru :)istanbul’ da kar var ankara’ da yok
gelsin ya gelsin de gözümüz gönlümüz açılsın çok özledik kar görmeyiEvet canım Trakya’dan geldi ya ondan ilk bu taraflara yağdı geliyordur bekli o taraflara doğru :)