- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Yok içlerinde pro üyelerde varBu 22 ziyaretci giris yapmadan okuyanlar demi.
Niden disardan bakiyonuz kizlar buyrun gelim uye olun, gelin tarif kapistirak sizinlede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok içlerinde pro üyelerde varBu 22 ziyaretci giris yapmadan okuyanlar demi.
Niden disardan bakiyonuz kizlar buyrun gelim uye olun, gelin tarif kapistirak sizinlede
Size ve Ustune alinan tum guzel kadinalara efenimBiri bana mı seslendi
Size ve Ustune alinan tum guzel kadinalara efenim
Aman abla nolcek 1,2 kilodan ben yaz donemi 3-5 kilo almis olabilirim. @tuzsuz_ruh duymasinBen de yaz dönemi 1-2 kilo aldım geri verdim sonra 1-2 kilo yine aldım sabit kalması için uğraşıyorum:)
Oylemi benim adim altta gozukmuyor demi suanda bende gizledim de o seyi seyettirdiydimYok içlerinde pro üyelerde var
GörünmüyorOylemi benim adim altta gozukmuyor demi suanda bende gizledim de o seyi seyettirdiydim
Ama işte o 1-2 dikkat etmezsen katlanıyor:)Zaten normalim alınca kilolu oluyorum:)Aman abla nolcek 1,2 kilodan ben yaz donemi 3-5 kilo almis olabilirim. @tuzsuz_ruh duymasin
Oooo en güzeli
Yok görünmüyorOylemi benim adim altta gozukmuyor demi suanda bende gizledim de o seyi seyettirdiydim
BendeAma işte o 1-2 dikkat etmezsen katlanıyor:)Zaten normalim alınca kilolu oluyorum:)
Boyun nasıl :)
Allah kolaylık versin inşaallah bir problem olmazBenim yükleme yapmam yarına kaldı ya hastaneden geliyorum arkadaşım Doğum yaptı bebek kakasını yapmış küveze alınmış
Hayırlı gecelerHayırlı akşamlar kızlar, ben dinlenmeye
Bende izleyeceğim:)Dizimi izlemeye gidiyorum
Boyum baya uzun 1.74 kadarcikBoyun nasıl :)
Hayirli olsun, kotu bir durum yoktur insallah.Benim yükleme yapmam yarına kaldı ya hastaneden geliyorum arkadaşım Doğum yaptı bebek kakasını yapmış küveze alınmış