Yani sarma olsun her türlüsü şahane:)Bizim burda da sadece kiymali ve pirincli ic harci yapiliyo nevo
Ben begendim ya bu yontemi 1 tane yapragini dolaba atip denemek gerek
İyiz abla sen nasilsinoglun iylesti mi?
Alemsin
Sacma biseyden gitmisim gulum valla bisey anlamadimbu defa:)Niye uslu durmuyorsun şekerim.Niye bizi senden mahrum ediyorsun
Ama ben sana o gece ban görünüyor dedim:)Sacma biseyden gitmisim gulum valla bisey anlamadimbu defa:)
Ooo kimler gelmis kimlerSacma biseyden gitmisim gulum valla bisey anlamadimbu defa:)
Bu ay sonu yine düşer mapısaOoo kimler gelmis kimlerhabire mapuslardan toplar olduk seni tontriko hosgeldin Allah dusurmesin bi daha bacim
Kategori aciklaninca mapusa atalim oylama baslayinca cikarBu ay sonu yine düşer mapısa
Olmaz bu kategoriye katılması lazımKategori aciklaninca mapusa atalim oylama baslayinca cikar
Bi dahakine artikinOlmaz bu kategoriye katılması lazım
Bu gidişle öyle olacakBi dahakine artikin
İyi akşamlar canım:)İyi akşamlar herkese
Hemen konuya girmek istiyorumHepsi mi birbirinden güzel iştah açıcı olur @Nevreste ablacım nolur bu oylama da iki oy kullanalım gerçekten hak ediliyor insan bir seçenek seçmek zorunda kalmasın. Ben şimdiye kadar yapılan mezelerden imkanı Yok karar veremezdim hepsi birbirinden güzel olmuş
Ya nasıl bişey bu ban yemekSacma biseyden gitmisim gulum valla bisey anlamadimbu defa:)
Evet görmüştüm abla desene bu kategori gerçekten zorlu geçecek ben diyorum size başa baş gitme olacak yani bi tarif ikinciye fark atamayacakİyi akşamlar canım:)
Yok bu mümkün değil:)Daha önce yaptık ve pek memnun olmadık:)
Aynen canım ve daha çok güzel tarifler gelecek:)Evet görmüştüm abla desene bu kategori gerçekten zorlu geçecek ben diyorum size başa baş gitme olacak yani bi tarif ikinciye fark atamayacak
Yandikkkk o zaman yandikkkAynen canım ve daha çok güzel tarifler gelecek:)
Hayırlısı canım inşaallah gelir:)Yandikkkk o zaman yandikkk
Artik o madalya gelsin bu profile
Evet bu sefer fotografla oynamama gerek kalmadi ve yine aksam cekim yaptim.Hayırlısı canım inşaallah gelir:)
Ama bu sefer çekimler çok iyi olmuş tabi sunumda çok iyi
Yeni telefon güzel çekiyorEvet bu sefer fotografla oynamama gerek kalmadi ve yine aksam cekim yaptim.
Zaten o gunes isigini bi yakalasam kapicam madalyayi
Yeni telefon güzel çekiyorEvet bu sefer fotografla oynamama gerek kalmadi ve yine aksam cekim yaptim.
Zaten o gunes isigini bi yakalasam kapicam madalyayi