- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
Yeni telefon güzel çekiyorEvet bu sefer fotografla oynamama gerek kalmadi ve yine aksam cekim yaptim.
Zaten o gunes isigini bi yakalasam kapicam madalyayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni telefon güzel çekiyorEvet bu sefer fotografla oynamama gerek kalmadi ve yine aksam cekim yaptim.
Zaten o gunes isigini bi yakalasam kapicam madalyayi
KiZmam:)) guzel arada buraya giremiyosun o vakit sana kaliyo:)Ya nasıl bişey bu ban yemek ayıptır söylemesi hiç banlanmadım da biliyorum bu ban yemeyenlere bir grup aşırı sinir oluyor geçen okumuştum takılıyorum canım kızma sakın
Saolasin bacim alistik artik:)Ooo kimler gelmis kimlerhabire mapuslardan toplar olduk seni tontrikohosgeldin Allah dusurmesin bi daha bacim
Dedin ama zannettigin yerden yememisinki:) gunduzden yazdigim birseye ceza kesmis zalim mune:)Ama ben sana o gece ban görünüyor dedim:)
Senin kadar ban yiyen baska kim var aceba ne zaman baksam banlisin nerde ne kadar ban sebebi kelime ,cumle varsa sende zaarDedin ama zannettigin yerden yememisinki:) gunduzden yazdigim birseye ceza kesmis zalim mune:)
1 ay mi:) haha 1 ay girmezsem siteye mumkun:)Senin kadar ban yiyen baska kim var aceba ne zaman baksam banlisin nerde ne kadar ban sebebi kelime ,cumle varsa sende zaar
Bu sefer bari 1 ay banlanmadan dur
Gitme bdv ye. Bak bana ban nedir bilmiyorum bile1 ay mi:) haha 1 ay girmezsem siteye mumkun:)
Anladik Nevreste yeni telefon iyi cekiyorrr
Yok sanmam beni temelli yollayacaklarini.. adminlerin cani sıkılır:)Gitme bdv ye. Bak bana ban nedir bilmiyorum bile
Uslu dur azcik. Birgun toptan gidicen bak yoksa
Yok sanmam beni temelli yollayacaklarini.. adminlerin cani sıkılır:)
Hemde ne yazıkİşte bizim topraklarımızdan pasta ve börek fışkırmadığını öğrenmeleri gerekecek:)Yazık çocuklara:)
Şöyle bişey bı kazak beğeniyorsun indirimde de ama alamıyorsunuz bedeni yok kk ya dışardan bakıp yazamamk da böyle bişeyYa nasıl bişey bu ban yemek ayıptır söylemesi hiç banlanmadım da biliyorum bu ban yemeyenlere bir grup aşırı sinir oluyor geçen okumuştum takılıyorum canım kızma sakın
Aynen canım ve daha çok güzel tarifler gelecek:)