Ben de unuttum:)Nevoş buzluk demişken kaç ay önceden buzluk düzeni temalı mesajımız vardı hatırladın mı?Ben unuttum boşver![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de unuttum:)Nevoş buzluk demişken kaç ay önceden buzluk düzeni temalı mesajımız vardı hatırladın mı?Ben unuttum boşver![]()
Nasıl sırıtmayayım bizim fıstığımız ucuzne sırıtıyon kısss...o zaman smile avrupa yakası ondan fiyat farkı çok öyle miiii
![]()
Konservesini kvalide yapti sagolsunBabaanne ,anneanne usulü de deneyim birkaç tane de konservesini yaptım fasulyenin![]()
Ben de kvalideme yaptım sağolayımKonservesini kvalide yapti sagolsun![]()
Sen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttumMakyajkolik13 geçen kategori basma kadayıfa bol bol kullanmıştı
O zaman çok masrafa girmiş
Nevreste madalyayı senden alıp Ona verelim bence
![]()
bizde de 90dan daha pahalı yerler vardır eminim.. neyse ki daha ucuz yerlerdeyizzzNasıl sırıtmayayım bizim fıstığımız ucuzOhh yaaa
![]()
Vefali gelin senin gibi bu devirde zor, kiymrtini bilsinBen de kvalideme yaptım sağolayım![]()
Doğru diyorsun beeSen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttumYeni alsam bağı 25-30 olmuş
Fıstık yanında hafif kalır
Ya asma yaprağı ve içine koyduğum kıymalar ne olacak.Peki pirinç ne kadar olmuş
Kuru soğan 4-5 tl
![]()
Yok artik cidden mi ben yazin oylesine sordum 15 dedi bagini hele sizin orda daha daha uygun olmasi gerekmez miSen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttumYeni alsam bağı 25-30 olmuş
Fıstık yanında hafif kalır
Ya asma yaprağı ve içine koyduğum kıymalar ne olacak.Peki pirinç ne kadar olmuş
Kuru soğan 4-5 tl
![]()
Benim masraf kaça katlanıyorDoğru diyorsun bee![]()
Geçen yıl 20 tlydi canım:)Yok artik cidden mi ben yazin oylesine sordum 15 dedi bagini hele sizin orda daha daha uygun olmasi gerekmez mi![]()
Yarışma için değer benceMakyajkolik13 geçen kategori basma kadayıfa bol bol kullanmıştı
O zaman çok masrafa girmiş
Nevreste madalyayı senden alıp Ona verelim bence
![]()
Mahvoldu ortalık kusan çocuk bile olmuş ki zaten o kadar çeşidi büyük insanın bünye kaldırmaz ://Biz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)
Ama şimdi okullarda bayağı bayağı gün haline geldi:)
Eki Görüntüle 2215150
Bizim burda da sadece kiymali ve pirincli ic harci yapiliyo nevoSadece bulgur ve kıyma ile yapıyorum:)
Ben begendim ya bu yontemi 1 tane yapragini dolaba atip denemek gerekAynen bildiğimiz yöntemden vazgeçmeyelim:)
İyiz abla sen nasilsinHu kızlar nasıldınız![]()
AlemsinBen de kvalideme yaptım sağolayım![]()
Tesekkur ederim canim ya burdaki herkes cok becerikli bence:)valla idolümsünüz. yeni tariflerinizi bekliyorum.
benimde mutfağım iyidir. ama şimdilik bekar olunca evde anne de var anca haftasonları kızlar filan gelince yapıyorum.
Kiskanma:)))Vayyyy tontiştontriko bir de madalyam yok diyorsun ,bak idol olmaya başlamışsın
bana hiç idolümsün diyen olmadı
![]()
İşte bizim topraklarımızdan pasta ve börek fışkırmadığını öğrenmeleri gerekecek:)Yazık çocuklara:)Mahvoldu ortalık kusan çocuk bile olmuş ki zaten o kadar çeşidi büyük insanın bünye kaldırmaz ://
Tontriko'm hoşgeldinKiskanma:)))
Hosbulduk boncuum: ( maalesef elim bombos yaa: (Tontriko'm hoşgeldinElin boş gelmedin inşaallah
![]()
Niye uslu durmuyorsun şekerim.Niye bizi senden mahrum ediyorsunHosbulduk boncuum: ( maalesef elim bombos yaa: (