Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Makyajkolik13 Makyajkolik13 geçen kategori basma kadayıfa bol bol kullanmıştı:skandal:O zaman çok masrafa girmiş:skandal:Nevreste madalyayı senden alıp Ona verelim bence :sus:
Sen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttum:KK70:Yeni alsam bağı 25-30 olmuş:skandal:Fıstık yanında hafif kalır:KK53:Ya asma yaprağı ve içine koyduğum kıymalar ne olacak.Peki pirinç ne kadar olmuş:skandal:Kuru soğan 4-5 tl:skandal:

Sen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttum:KK70:Yeni alsam bağı 25-30 olmuş:skandal:Fıstık yanında hafif kalır:KK53:Ya asma yaprağı ve içine koyduğum kıymalar ne olacak.Peki pirinç ne kadar olmuş:skandal:Kuru soğan 4-5 tl:skandal:
Doğru diyorsun bee:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yok artik cidden mi ben yazin oylesine sordum 15 dedi bagini hele sizin orda daha daha uygun olmasi gerekmez mi:KK57:

Biz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)
Ama şimdi okullarda bayağı bayağı gün haline geldi:)
Eki Görüntüle 2215150
Mahvoldu ortalık kusan çocuk bile olmuş ki zaten o kadar çeşidi büyük insanın bünye kaldırmaz ://

Sadece bulgur ve kıyma ile yapıyorum:)
Bizim burda da sadece kiymali ve pirincli ic harci yapiliyo nevo:kk77:
Aynen bildiğimiz yöntemden vazgeçmeyelim:)
Ben begendim ya bu yontemi 1 tane yapragini dolaba atip denemek gerek:KK49:
Hu kızlar nasıldınız :KK69:
İyiz abla sen nasilsin:KK19:oglun iylesti mi?
Ben de kvalideme yaptım sağolayım :KK53:
Alemsin :KK70::KK70::KK70::KK70:

X