Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ya cok uzuldum.
Rabbim yardimcilari olsun insallah sag saglim ciksinlar

Biz haberi 8-8.30 gibi aldık daha önce olmuş aslında ama eşim çalışmadığı için anca arkadaşları haber verdi ins ölen olmaz ins kendimi tutamadım ağladım çünkü 301 kişinin ambulans sireni hala kulaklarımda hala kamyonlar la giden tabutlar gözümün önüne geliyor biz yorulduk da keşke herkes insan canını düşünse

İnşallah sağ salim çıkarlar, rabbim ailelerine bağışlasın.

Evet soma faciasını haberlerden izlemiştim o felakette. İstanbuldaydım, çok zor gerçekten. Hem çalışan için, hemde evde sağ gelecek mi diye bekleyen aileler için.

Ölenlerin mekanı cennet olsun. Rabbim ailelerine sabır versin

Eşim bir hafta evi kokladi kendini kokladi çok agkamistim o zaman kendini hala ordaki gibi kokuyor sanıyordu gelip gelip yanıma kokuyor muyum ben diyordu sadece cenazeleri görmek bile çok etkilemişti onun arasından canını kurtarıp sağ çıkanların bir çoğu nin psikolojik sorunları hala devam ediyor

Rabbim çok büyük ins bı an önce kurtulurlar sağ haberini almayı bekliyoruz ins .

Evet kim olsa psikolojisi etkilenir. Rabbim yardımcıları olsun...

İnşallah canım

Şimdi gördük paylaşmak istedim hem dolabın altında yer kaplamaz ama dondurucu da kaplar
Bu lahanayi butun saklama oLayini bende duydum ama emin olamadim.
Bazilari buzdolabi kokusu oluyor diyor,pisse de gitmiyor koku ziyan oldu diyolar.
Kimisi soguk vurmus gibi oluyo diyo.
Deneyen olursa yazsin bizede

Günaydın mezeciler
Günaydın gözünü açıp hemen netini açanlar
Günaydın eşini ,çocuğunu işe okula gönderip neti açanlar
Günaydın işe gitmek için yolda netini açanlar
Günaydın geçmişi okurken bu mesajı açanlar (öğle saatinde okursanız tünaydın size)
Günaydın çocukları uyurken az nete gireyim diyenler
Bu saatte kahvaltı eden var mı?Benim canım istemiyor,kuru kuru çay içtim

Son düzenleme:
Ust tarafdan 3u benimgunaydin bu arada deynep
Kayfaltimi ettim bilem

Tost yaptim kendime cayla yedim
O su anda bana uymuyor cunkum evde cocuk yok su su anda
Tarifini ne zaman ekliceksin canim
Afiyet olsun .
Hepsi okulda demek,bazen kendini dinlemek için yalnızlık güzel oluyor .
Ben de bilmiyorum ne zaman yapacağımı,yumurta kapıya dayandığı zaman olacak galiba bu ertelemeye

Afiyet olsun .
Hepsi okulda demek,bazen kendini dinlemek için yalnızlık güzel oluyor .
Ben de bilmiyorum ne zaman yapacağımı,yumurta kapıya dayandığı zaman olacak galiba bu ertelemeye
Gec olunca da begenme okunma sayisi az oluyo o zaman da oylayanlari etkiliyo sanki bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…