Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Canım bu görünenler bir kısmı böyle 3 sıra daha vardı:)
Herkesin bahçesi var(bizim yok)öyle olunca gönderdiler:)55 ile 80 arası canım:)Tani daha pahalı olanlar var.
Bu sene çoğu yerde öyle.Öğretmenler gününde bile 5 veliye zor izin verdi müdür,ikrama da 2 çeşitten fazla izin vermedi,hem ziyan oluyor hem pis oluyor sınıf diye:deli:

Bu sene çoğu yerde öyle.Öğretmenler gününde bile 5 veliye zor izin verdi müdür,ikrama da 2 çeşitten fazla izin vermedi,hem ziyan oluyor hem pis oluyor sınıf diye:deli:
Biz geçen yılda böyle yaptık.Sadece beslenme için 1 börek 1 kurabiye 2 veliden istedim:)Diğerlerinden meyve vs...Aynen yenmiyor boşuna oluyor.Birde yerli malı demek cidden pasta börek değil:)

Dolaptan dolaba da farkediyor.Önceki dolaba sarılmışta koyuyordum lahanayı güzel oluyordu,şimdiki dolapta güzel olmuyor hem lahananın şekli hem tadı:bicak:
Hiç sarıp denemedim.Biz lahanayı etli bulgurlu yaparız.O sırada yeni alınmış et ve lahana denk gelmiyor.Dolaptan çıkarıp sarmakta olmuyor.Ama çıkarıp sarmak çok kolay oluyor:)

Hiç sarıp denemedim.Biz lahanayı etli bulgurlu yaparız.O sırada yeni alınmış et ve lahana denk gelmiyor.Dolaptan çıkarıp sarmakta olmuyor.Ama çıkarıp sarmak çok kolay oluyor:)
Beyaz lahanaya bulgur harcı yakışıyor ben de bazen bulguru daha fazla koyarım pirinçten lahana saracağım zaman .:kk77:

X