Ben maden suyu pek içmezdim
Maşaallah iyi durmuş:)Benim kızlarda 32 den sonra sıkıntılar arttı ve 37 dolmadan doğdular:)Hayır ama 35 yada 36. Haftada sancılarım çıktı nst de. Tansiyon ilaçları nidilat falan içe içe 39+1de dogum yaptım
Karnımda şişlik oluyor ya, bide faydası var diye okumuştum. Tamam canım :)Ben maden suyu pek içmezdimDoktora gidince sorarsan daha iyi canım:)
Senin ikizmiş ama iyi bile durmuşlar maşallah :)Maşaallah iyi durmuş:)Benim kızlarda 32 den sonra sıkıntılar arttı ve 37 dolmadan doğdular:)
Canım bunların içine aromasını koyuyorlar sadece çilek YOk içinde istersen maden suyunun içine limon sık çok güzel oluyor yada portakal elma suyu nar suyu ne istersen hem kendin yapmış olursun mis gibi
Bizim ki de çıkmak bilmedi zorla çıkardıkMaşaallah iyi durmuş:)Benim kızlarda 32 den sonra sıkıntılar arttı ve 37 dolmadan doğdular:)
Ben ondan ziyade gazlı içecek yazıyor ya ona takıldımCanım bunların içine aromasını koyuyorlar sadece çilek YOk içinde istersen maden suyunun içine limon sık çok güzel oluyor yada portakal elma suyu nar suyu ne istersen hem kendin yapmış olursun mis gibi
Evet bazı minareller var.Ama işte herkes farklı bir şey söylüyor.En iyisi uzmana danışmak:)Karnımda şişlik oluyor ya, bide faydası var diye okumuştum. Tamam canım :)
Aynen iyi dayandılar:)Senin ikizmiş ama iyi bile durmuşlar maşallah :)
Amaaannnnn 42 miBizim ki de çıkmak bilmedi zorla çıkardık42. Haftaya girmiştik Doğum günü
Aynen ben bunu sorayımEvet bazı minareller var.Ama işte herkes farklı bir şey söylüyor.En iyisi uzmana danışmak:)
Hee içebilirsin canım benim ayaklarıma kramp girerdi hamileyken magnezyum içerikli diye maden suyu içerdim iyi gelirdi birde muz hamileyken sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bebek emerken olabilirBen ondan ziyade gazlı içecek yazıyor ya ona takıldımdogal maden suyu alayım en iyisi
Maşaallah canım:)Bizim ki de çıkmak bilmedi zorla çıkardık42. Haftaya girmiştik Doğum günü
Valla çıkmak bilmedi suni sancılar bile fayda etmedi sezaryenle aldılar :)Amaaannnnn 42 mimaşallah çok sevmiş annesinin karnını
Ana kuzusu annesinden ayrılamamış:)Valla çıkmak bilmedi suni sancılar bile fayda etmedi sezaryenle aldılar :)
Evet, dedigin gibi inşallah faydasını görürüm :)Hee içebilirsin canım benim ayaklarıma kramp girerdi hamileyken magnezyum içerikli diye maden suyu içerdim iyi gelirdi birde muz hamileyken sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bebek emerken olabilir
İkiz birde abla iyi bile dayanmış maşallah çok şükür şimdi iyisiniz ama değil miMaşaallah canım:)
Benim ciddi sağlık problemlerim olunca öyle olmak zorunda kaldı:)İç organlarım teker teker hastalık oluşmaya başladı ve hamileliğimde 8 kilo verdim.O yüzden çocuklar susuz kaldı:)
Şimdide öyle abla peşimden ayrılmıyorAna kuzusu annesinden ayrılamamış:)
Çocugu zorla ayırmışlar resmenValla çıkmak bilmedi suni sancılar bile fayda etmedi sezaryenle aldılar :)
İnşallah canımEvet, dedigin gibi inşallah faydasını görürüm :)