- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.166
- 43
Safra kesesi alındı.Karaciğerde hala problem var.Yani kaldı ne yazık ki bir kısmı kaldı:)İkiz birde abla iyi bile dayanmış maşallah çok şükür şimdi iyisiniz ama değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Safra kesesi alındı.Karaciğerde hala problem var.Yani kaldı ne yazık ki bir kısmı kaldı:)İkiz birde abla iyi bile dayanmış maşallah çok şükür şimdi iyisiniz ama değil mi
Evet kaka yapar diye çok korkmuştum ama şükür bşy olmadı ama sancıya rağmen ilerleme olmayınca aldılar şükür kavuştuk keyfine pek düşkün içerde olduğu gibi beyefendiÇocugu zorla ayırmışlar resmen
Şaka bi yana yana çok durması da iyi değilmiş
Ayy baya zor geçmiş canım seninSafra kesesi alındı.Karaciğerde hala problem var.Yani kaldı ne yazık ki bir kısmı kaldı:)
Maşaallah canımŞimdide öyle abla peşimden ayrılmıyor canları sağolsun Allah sağlık sıhhat afiyet versin yavrularımıza
Maşallah canım, Allah size bağışlasın :)Evet kaka yapar diye çok korkmuştum ama şükür bşy olmadı ama sancıya rağmen ilerleme olmayınca aldılar şükür kavuştuk keyfine pek düşkün içerde olduğu gibi beyefendi
Geçmiş olsun inşallah düzelir evlat işte kolay olmuyor büyüyünce kıymet bilen hayırlı evlatlar olurlarSafra kesesi alındı.Karaciğerde hala problem var.Yani kaldı ne yazık ki bir kısmı kaldı:)
Doğum sonrası kanser denildi ve bir sürü tahlil yapıldı.Aylarca gidip geldim.Ondan hala doktora gitmekten korkuyorum.Az işlem yapılmadı:)Ayy baya zor geçmiş canım senin
Öyle canım, Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallahGeçmiş olsun inşallah düzelir evlat işte kolay olmuyor büyüyünce kıymet bilen hayırlı evlatlar olurlar
Allah korusun, rabbim tekrar yaşatmasın. Hepimize eşimize evlatlarımıza, ailemize herkese sağlık sıhhat versin.Doğum sonrası kanser denildi ve bir sürü tahlil yapıldı.Aylarca gidip geldim.Ondan hala doktora gitmekten korkuyorum.Az işlem yapılmadı:)
Amin cimlemizinkini canımMaşallah canım, Allah size bağışlasın :)
Amin canım her şeyin bir bedeli varAllah korusun, rabbim tekrar yaşatmasın. Hepimize eşimize evlatlarımıza, ailemize herkese sağlık sıhhat versin.
Hasta olanlara da acil şifalar versin
Amin ablacımÖyle canım, Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah
Evet öyle canımAmin canım her şeyin bir bedeli var
Kurabiyelerde birinci olan arkadaş hediyesini daha eklememişyasminsay beğenip niye yazmıyorsun
Annesi vefat etmişti evine gelmemiş olabilir:)Kurabiyelerde birinci olan arkadaş hediyesini daha eklememiş
Evet olabilirAnnesi vefat etmişti evine gelmemiş olabilir:)
Altta ziyaretçiler var ve sesleri çıkmıyorEvet olabilir
Aynen varlar ama yazan yok. Okuyucu olarak takılıyorlarAltta ziyaretçiler var ve sesleri çıkmıyor