Aynen öyle canım bu sıra çok sıkışık durumdayım:)Aklindan cikmisdir yoosam nevo yapmaz oyle sey
Tamam canım bekliyoruzYarına inşaallah. Bir kaç gündür yoğundum
Ben buradayım da kimseler yokNereye kayboldunuz
Sonra bana niye yoksun diyorlarBen buradayım da kimseler yok
Aynen, herkes kayboldu gitti. Akşamları gelmiyorlarSonra bana niye yoksun diyorlar
Kocalarından ayrılamıyorlarAynen, herkes kayboldu gitti. Akşamları gelmiyorlar
Benimki yok rahatımKocalarından ayrılamıyorlar
Benim eşim evde ama sorun yok:)Benimki yok rahatım
Bu hafta gidecektim ama sonra gitmeye karar verdimBenim eşim evde ama sorun yok:)
Ne zaman doktora gideceksiniz
İyi düşünmüşsün ikisi birlikte olur.Bu hafta gidecektim ama sonra gitmeye karar verdimhem ikili testte var. 11 ile 14. Hafta arasında yapılıyor
Aynen, Allahtan bişey olmazsa bu şekilde düşünüyorum :)İyi düşünmüşsün ikisi birlikte olur.Sonra gittiğinde cinsiyeti öğrenirsiniz
Olmaz inşaallahAynen, Allahtan bişey olmazsa bu şekilde düşünüyorum :)
Evet, yeni acılan yere gidiyorumOlmaz inşaallahKontrole tüp bebek merkezine mi gidiyorsun
Her şeyde bir hayır vardır.Peki tam teşekkülü bir hastane mi doğumu orada yapabilecek misin:)Evet, yeni acılan yere gidiyorumşans işte, evimin yanına açıldı beni bekliyormuş
Orda kuvez yok malesef, ilaçları kesince diger hastaneye gideceğimHer şeyde bir hayır vardır.Peki tam teşekkülü bir hastane mi doğumu orada yapabilecek misin:)
İnşaallah ihtiyaç duymazsınızOrda kuvez yok malesef, ilaçları kesince diger hastaneye gideceğim
Hayır ama 35 yada 36. Haftada sancılarım çıktı nst de. Tansiyon ilaçları nidilat falan içe içe 39+1de dogum yaptımİnşaallah ihtiyaç duymazsınızOğlun erken mi doğmuştu:)