Aynen öyle canım bu sıra çok sıkışık durumdayım:)Aklindan cikmisdir yoosam nevo yapmaz oyle sey![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım bu sıra çok sıkışık durumdayım:)Aklindan cikmisdir yoosam nevo yapmaz oyle sey![]()
Tamam canım bekliyoruzYarına inşaallah. Bir kaç gündür yoğundum
Ben buradayım da kimseler yokNereye kayboldunuz![]()
Sonra bana niye yoksun diyorlarBen buradayım da kimseler yok![]()
Aynen, herkes kayboldu gitti. Akşamları gelmiyorlarSonra bana niye yoksun diyorlar![]()
Kocalarından ayrılamıyorlarAynen, herkes kayboldu gitti. Akşamları gelmiyorlar![]()
Benimki yok rahatımKocalarından ayrılamıyorlar![]()
Benim eşim evde ama sorun yok:)Benimki yok rahatım![]()
Bu hafta gidecektim ama sonra gitmeye karar verdimBenim eşim evde ama sorun yok:)
Ne zaman doktora gideceksiniz![]()
İyi düşünmüşsün ikisi birlikte olur.Bu hafta gidecektim ama sonra gitmeye karar verdimhem ikili testte var. 11 ile 14. Hafta arasında yapılıyor
Aynen, Allahtan bişey olmazsa bu şekilde düşünüyorum :)İyi düşünmüşsün ikisi birlikte olur.Sonra gittiğinde cinsiyeti öğrenirsiniz
![]()
Olmaz inşaallahAynen, Allahtan bişey olmazsa bu şekilde düşünüyorum :)
Evet, yeni acılan yere gidiyorumOlmaz inşaallahKontrole tüp bebek merkezine mi gidiyorsun
![]()
Her şeyde bir hayır vardır.Peki tam teşekkülü bir hastane mi doğumu orada yapabilecek misin:)Evet, yeni acılan yere gidiyorumşans işte, evimin yanına açıldı
beni bekliyormuş
![]()
Orda kuvez yok malesef, ilaçları kesince diger hastaneye gideceğimHer şeyde bir hayır vardır.Peki tam teşekkülü bir hastane mi doğumu orada yapabilecek misin:)
İnşaallah ihtiyaç duymazsınızOrda kuvez yok malesef, ilaçları kesince diger hastaneye gideceğim![]()
Hayır ama 35 yada 36. Haftada sancılarım çıktı nst de. Tansiyon ilaçları nidilat falan içe içe 39+1de dogum yaptımİnşaallah ihtiyaç duymazsınızOğlun erken mi doğmuştu:)