- 16 Ağustos 2010
- 293.163
- 603.163
- 43
Aynen öyle canım bu sıra çok sıkışık durumdayım:)Aklindan cikmisdir yoosam nevo yapmaz oyle sey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım bu sıra çok sıkışık durumdayım:)Aklindan cikmisdir yoosam nevo yapmaz oyle sey
Tamam canım bekliyoruzYarına inşaallah. Bir kaç gündür yoğundum
Ben buradayım da kimseler yokNereye kayboldunuz
Sonra bana niye yoksun diyorlarBen buradayım da kimseler yok
Aynen, herkes kayboldu gitti. Akşamları gelmiyorlarSonra bana niye yoksun diyorlar
Kocalarından ayrılamıyorlarAynen, herkes kayboldu gitti. Akşamları gelmiyorlar
Benimki yok rahatımKocalarından ayrılamıyorlar
Benim eşim evde ama sorun yok:)Benimki yok rahatım
Bu hafta gidecektim ama sonra gitmeye karar verdim hem ikili testte var. 11 ile 14. Hafta arasında yapılıyorBenim eşim evde ama sorun yok:)
Ne zaman doktora gideceksiniz
İyi düşünmüşsün ikisi birlikte olur.Sonra gittiğinde cinsiyeti öğrenirsinizBu hafta gidecektim ama sonra gitmeye karar verdim hem ikili testte var. 11 ile 14. Hafta arasında yapılıyor
Aynen, Allahtan bişey olmazsa bu şekilde düşünüyorum :)İyi düşünmüşsün ikisi birlikte olur.Sonra gittiğinde cinsiyeti öğrenirsiniz
Olmaz inşaallahKontrole tüp bebek merkezine mi gidiyorsunAynen, Allahtan bişey olmazsa bu şekilde düşünüyorum :)
Evet, yeni acılan yere gidiyorum şans işte, evimin yanına açıldı beni bekliyormuşOlmaz inşaallahKontrole tüp bebek merkezine mi gidiyorsun
Her şeyde bir hayır vardır.Peki tam teşekkülü bir hastane mi doğumu orada yapabilecek misin:)Evet, yeni acılan yere gidiyorum şans işte, evimin yanına açıldı beni bekliyormuş
Orda kuvez yok malesef, ilaçları kesince diger hastaneye gideceğimHer şeyde bir hayır vardır.Peki tam teşekkülü bir hastane mi doğumu orada yapabilecek misin:)
İnşaallah ihtiyaç duymazsınızOğlun erken mi doğmuştu:)Orda kuvez yok malesef, ilaçları kesince diger hastaneye gideceğim
Hayır ama 35 yada 36. Haftada sancılarım çıktı nst de. Tansiyon ilaçları nidilat falan içe içe 39+1de dogum yaptımİnşaallah ihtiyaç duymazsınızOğlun erken mi doğmuştu:)