Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 2214434
Ben bunu maden suyu diye içiyorum, sizce dogru mu yapıyorum bilemedim o_O
Canım bunların içine aromasını koyuyorlar sadece çilek YOk içinde istersen maden suyunun içine limon sık çok güzel oluyor yada portakal elma suyu nar suyu ne istersen hem kendin yapmış olursun mis gibi :KK36:

Canım bunların içine aromasını koyuyorlar sadece çilek YOk içinde istersen maden suyunun içine limon sık çok güzel oluyor yada portakal elma suyu nar suyu ne istersen hem kendin yapmış olursun mis gibi :KK36:
Ben ondan ziyade gazlı içecek yazıyor ya ona takıldım:skandal: dogal maden suyu alayım en iyisi:olamaz:

Ben ondan ziyade gazlı içecek yazıyor ya ona takıldım:skandal: dogal maden suyu alayım en iyisi:olamaz:
Hee içebilirsin canım benim ayaklarıma kramp girerdi hamileyken magnezyum içerikli diye maden suyu içerdim iyi gelirdi birde muz hamileyken sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bebek emerken olabilir

Bizim ki de çıkmak bilmedi zorla çıkardık :KK70: 42. Haftaya girmiştik Doğum günü
Maşaallah canım:)
Benim ciddi sağlık problemlerim olunca öyle olmak zorunda kaldı:)İç organlarım teker teker hastalık oluşmaya başladı ve hamileliğimde 8 kilo verdim.O yüzden çocuklar susuz kaldı:)

Maşaallah canım:)
Benim ciddi sağlık problemlerim olunca öyle olmak zorunda kaldı:)İç organlarım teker teker hastalık oluşmaya başladı ve hamileliğimde 8 kilo verdim.O yüzden çocuklar susuz kaldı:)
İkiz birde abla iyi bile dayanmış maşallah çok şükür şimdi iyisiniz ama değil mi

X