- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Hoşgeldin canım
Teşekkürler hayatım
❤❤❤
1 saat önce geldim evime...
Yarın tarifimle huzurlarinizda olacağım
Bekliyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım
Teşekkürler hayatım
❤❤❤
1 saat önce geldim evime...
Yarın tarifimle huzurlarinizda olacağım
Yarına inşaallah. Bir kaç gündür yoğundumHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
@alimiyon
@ervanazlim
@_CaNanSu_
@-SUHAN-
@evlaefe
Mcz09
@Emira SY
@EnisaE
@tuzsuz_ruh
@3cadianasi
@N e V a
@Smile Forever
@tontriko
@Wcy
Benimkiler fasulyeden zatiNasıl yokKısır var,mercimekli köfte var,atom var,milföyde patlıcanımız var,çiğköftemiz var,yılbaşı salatamız,börülce salatamız var.Daha ne yapalım ne istiyorsunuz
Benimkiler fasulyeden zati
Kustum daha gelmiyorum
Kustum daha gelmiyorum
Nevoşun aklına gelmemiştir bende hiç fark etmedimKustum daha gelmiyorum
Nevreste benim tarifimi görmemiş sanırım
Aslinda boyle daha guzel minik minikama zamani olanaÇok mu küçük olmuş, ben füze gibi sevmiyorum da
Pek ugramiyosun ya ondanYok canım neden öyle düşündün:)
Benimkiler de bir tanesi insanı doyuruyorAslinda boyle daha guzel minik minikama zamani olana
Pek ugramiyosun ya ondan
Aklindan cikmisdir yoosam nevo yapmaz oyle seyNevreste benim tarifimi görmemiş sanırım
Afiyet olsun, yarasınDün akşam yemeğinde önüme haydari geldi çok güzeldi yaaa tek tabağı ben yedim
Yaradı zaten dün akşam çok fazla yemişim çıktım restoranta ayaktayken bile sıkıştı midemAfiyet olsun, yarasın
Maden suyu içseydin, benide bulgur şişirdiYaradı zaten dün akşam çok fazla yemişim çıktım restoranta ayaktayken bile sıkıştı midem
Benimkiler de bir tanesi insanı doyuruyor
Ben keserek yapiyorum cok pratik oluyo
Hic bi sey olmuyo canim koydugun gibi pisiyo vallaDagilmiyor mu pişerken :/
Canım misafir olması gerekmiyor ben çok yoğunum akşam dışında buraya yazamıyorum ama takipteyim özellere cevap veriyorum:)Aslinda boyle daha guzel minik minikama zamani olana
Pek ugramiyosun ya ondan
Ya aklıma gelenleri yazdım hatta eksik yazdığımı farkettim:)Yazarken bir yandan başka işlerle uğraşıyorum.Benimkiler fasulyeden zati