Hoşgeldin canım
Teşekkürler hayatım
❤❤❤
1 saat önce geldim evime...
Yarın tarifimle huzurlarinizda olacağım
![]()

Bekliyoruz canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım
Teşekkürler hayatım
❤❤❤
1 saat önce geldim evime...
Yarın tarifimle huzurlarinizda olacağım
![]()
Yarına inşaallah. Bir kaç gündür yoğundumHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
@alimiyon
@ervanazlim
@_CaNanSu_
@-SUHAN-
@evlaefe
Mcz09
@Emira SY
@EnisaE
@tuzsuz_ruh
@3cadianasi
@N e V a
@Smile Forever
@tontriko
@Wcy
Benimkiler fasulyeden zatiNasıl yokKısır var,mercimekli köfte var,atom var,milföyde patlıcanımız var,çiğköftemiz var,yılbaşı salatamız,börülce salatamız var.Daha ne yapalım ne istiyorsunuz
![]()
Benimkiler fasulyeden zati![]()
Kustum daha gelmiyorum
Nevoşun aklına gelmemiştir bende hiç fark etmedimKustum daha gelmiyorum![]()
Nevreste benim tarifimi görmemiş sanırım
Aslinda boyle daha guzel minik minikÇok mu küçük olmuş, ben füze gibi sevmiyorum da![]()
Pek ugramiyosun ya ondanYok canım neden öyle düşündün:)
Benimkiler de bir tanesi insanı doyuruyorAslinda boyle daha guzel minik minikama zamani olana
Pek ugramiyosun ya ondan![]()
Aklindan cikmisdir yoosam nevo yapmaz oyle seyNevreste benim tarifimi görmemiş sanırım![]()
Afiyet olsun, yarasınDün akşam yemeğinde önüme haydari geldi çok güzeldi yaaa tek tabağı ben yedim![]()
Yaradı zaten dün akşam çok fazla yemişim çıktım restoranta ayaktayken bile sıkıştı midemAfiyet olsun, yarasın![]()
Maden suyu içseydin, benide bulgur şişirdiYaradı zaten dün akşam çok fazla yemişim çıktım restoranta ayaktayken bile sıkıştı midem![]()
Benimkiler de bir tanesi insanı doyuruyor![]()
Ben keserek yapiyorum cok pratik oluyo
Hic bi sey olmuyo canim koydugun gibi pisiyo vallaDagilmiyor mu pişerken :/
Canım misafir olması gerekmiyor ben çok yoğunum akşam dışında buraya yazamıyorum ama takipteyim özellere cevap veriyorum:)Aslinda boyle daha guzel minik minikama zamani olana
Pek ugramiyosun ya ondan![]()
Ya aklıma gelenleri yazdım hatta eksik yazdığımı farkettim:)Yazarken bir yandan başka işlerle uğraşıyorum.Benimkiler fasulyeden zati![]()