- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım:)
Nasıl yokKısır var,mercimekli köfte var,atom var,milföyde patlıcanımız var,çiğköftemiz var,yılbaşı salatamız,börülce salatamız var.Daha ne yapalım ne istiyorsunuzİkram neyin yok, accık kuru pasta püskevit olsa geliriz
Ona tarif bile buldum ve yapmak istemediDetaylı tarif ekleyemezmişEvet sensin ,hiç bize yemek yapmıyorsun
Oooooooohhhhhh canıma değsin yaaa
dogru daha ne istiyorsunuz. Bu kadar yeterliNasıl yokKısır var,mercimekli köfte var,atom var,milföyde patlıcanımız var,çiğköftemiz var,yılbaşı salatamız,börülce salatamız var.Daha ne yapalım ne istiyorsunuz
Çeşit artmalıNasıl yokKısır var,mercimekli köfte var,atom var,milföyde patlıcanımız var,çiğköftemiz var,yılbaşı salatamız,börülce salatamız var.Daha ne yapalım ne istiyorsunuz
Aynen daha ne istiyorsunuzdogru daha ne istiyorsunuz. Bu kadar yeterli
Gelecekler merak etmeyin:)Çeşit artmalı
Tam bir 5 çayı menüsü olsun
Evet zaman daralıyor yeni tarifler gerekGelecekler merak etmeyin:)
Kaç günün acısı çıkıyor:)İnsan bir düşünür, bu Yasmin okuyamaz, evine pert geliyor, telefonu eline almaya vakti yok, çok yazmayalım da daha fazla yorulmasın der
11 sayfa nedir yahu
Yeterli aynenAynen daha ne istiyorsunuz
Kaç günün acısı çıkıyor:)
Bir malzemem eksik, esim gelirken alirsa yarin yaparim belki.Hanımlar tariflerinizi bekliyoruz
deynepnaz
alimiyon
ervanazlim
_CaNanSu_
@-SUHAN-
evlaefe
@Krmzblk
Emira SY
EnisaE
@tuzsuz_ruh
3cadianasi
N e v a
Smile Forever
tontriko
Wcy
Gelecek abla benim kesin :) az zamana ihtiyacım varHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
deynepnaz
alimiyon
ervanazlim
_CaNanSu_
@-SUHAN-
evlaefe
@Krmzblk
Emira SY
EnisaE
@tuzsuz_ruh
3cadianasi
N e v a
Smile Forever
tontriko
Wcy
Bir malzemem eksik, esim gelirken alirsa yarin yaparim belki.
Tariften cok yanina yakisan kendimiz icin hazirlayacaklarim yuzunden useniyorum
Tarihe dikkat edin bu kategoriyi kaçırmayınMerakla bekliyoruzGelecek abla benim kesin :) az zamana ihtiyacım var
Kaçırmam hele ki tariflerimle :) en geç Pazar günü yüklerim malzeme de eksik belki hafta sonu tabak çanak alırımTarihe dikkat edin bu kategoriyi kaçırmayınMerakla bekliyoruz
Hadi inşaallahKaçırmam hele ki tariflerimle :) en geç Pazar günü yüklerim malzeme de eksik belki hafta sonu tabak çanak alırım
Hanımlar tariflerinizi bekliyoruz
deynepnaz
alimiyon
ervanazlim
_CaNanSu_
@-SUHAN-
evlaefe
@Krmzblk
Emira SY
EnisaE
@tuzsuz_ruh
3cadianasi
N e v a
Smile Forever
tontriko
Wcy
Yokluğun çok belli oluyor:)Sen yoksun kimse gelmiyor:)Yarın geliyor
Yokluğun çok belli oluyor:)Sen yoksun kimse gelmiyor:)