Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ben de geçen gün şık tabak alayım dedim ,hoşuma gitti ,fiyatını görünce evdekiler de güzel kii dedim ,pahalı olduğundan değil yani:KK45:
Bende Migros’ta gördüm tanesi 20₺ idi eşime bunlarda yemek yemeyi aş erdim dedim ama yemediii... ben bunlarda yemek yesem boğazımdan geçmez o yemek dedi :bicak:

Bende Migros’ta gördüm tanesi 20₺ idi eşime bunlarda yemek yemeyi aş erdim dedim ama yemediii... ben bunlarda yemek yesem boğazımdan geçmez o yemek dedi :bicak:
Eşlere diyemiyorsun da yarışma için aldığını :KK45:Eşime yarışma için desem hemen alır da işin ucunda beğenilmezse eşe rezil olmak ta var :KK53:Eşimle çıkınca çaktırmadan alışverişe atıyorum sepete karambole geliyor :KK8:

İyi aksamlar kizlar
Doktordaydik bu gun o yuzden giremedim
Alt ust ettik hastaneyi :KK17:duvardaki tabloya kadar ellediler oglanlar:KK70::KK70:
Geçmiş olsun canım ,kafayı dr nin dediklerine de verenezsin ,Allah kolaylık versin

Eşlere diyemiyorsun da yarışma için aldığını :KK45:Eşime yarışma için desem hemen alır da işin ucunda beğenilmezse eşe rezil olmak ta var :KK53:Eşimle çıkınca çaktırmadan alışverişe atıyorum sepete karambole geliyor :KK8:

Geçmiş olsun canım ,kafayı dr nin dediklerine de verenezsin ,Allah kolaylık versin
Sepetin en altına itiyorsun dimi doğru de hele :KK70:

X