- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Bana derlerdi tembel diyeAmin❤
Tarifler niye gelmemiş
Sağolasın canım benimAmanınyasminsay ın doğum günü varmış,ben de bugün kutlarım
Doğum günün kutlu olsun Yasmin,yeni yaşında hayalini kurduğun ne varsa gerçekleşmesi dileğiyle
Bende yarın yapacağım inşallahHayırlı akşamlar yeni tarif gelmemiş hiçyarın oğluşum güzel güzel uyursa ben yapmayı düşünüyorum :)
Eee hadi bakalım :) bugün doktor kontrolüm bardı perinatoloji de çok güzel geçti oğlum 950 gr olmuş doktor kilosu önde gidiyor dedi her şeyini gösterdi çok mutlu oldum doktorum çok inanıyor sağlıklı olacak bu bebek diyor :)Bende yarın yapacağım inşallah
Ayy canım, çok sevindim. Saglıkla kavuşursunuz inşallahEee hadi bakalım :) bugün doktor kontrolüm bardı perinatoloji de çok güzel geçti oğlum 950 gr olmuş doktor kilosu önde gidiyor dedi her şeyini gösterdi çok mutlu oldum doktorum çok inanıyor sağlıklı olacak bu bebek diyor :)
Senin minnoşın da cinsiyetini merak ediyorum benAyy canım, çok sevindim. Saglıkla kavuşursunuz inşallahmaşallah miniğe
Kız olsun, erkek olsun. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin her isteyeneSenin minnoşın da cinsiyetini merak ediyorum benbieyler tahmin ediyorum aslın da inşallah sağlıcakla kavuşur bütün anneler meleklerine
Anin inşallah en önemlisi sağlıkKız olsun, erkek olsun. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin her isteyene
Hayırlısı olsun canımEee hadi bakalım :) bugün doktor kontrolüm bardı perinatoloji de çok güzel geçti oğlum 950 gr olmuş doktor kilosu önde gidiyor dedi her şeyini gösterdi çok mutlu oldum doktorum çok inanıyor sağlıklı olacak bu bebek diyor :)
Rabbim bundan aşağı etmesin. Her halimize şükür :) insanın başına hersey geliyor, iyi veya kötüAnin inşallah en önemlisi sağlıkher gittiğim de kontrole o kadar korku yaşıyorum ki hayatımda ki en büyük sınav buydu sanırım
Yok abla aynı kese de değillerdi arada zar vardı birbirlerinden ayrılan belki en büyük şansımız bu olduHayırlısı olsun canımÇok ilginç bir durum Diğer bebek ile aynı kesede mi duruyor
Öyle mi bu çok iyi o zamanYok abla aynı kese de değillerdi arada zar vardı birbirlerinden ayrılan belki en büyük şansımız bu oldu
İyi bir doktora denk geldim üniversitede perinatoloji bölümünde... saolsun çok morel veriyor. İlk oğlum zayıf doğmuştu :) bu ponçik bana benzer inşallahÖyle mi bu çok iyi o zamanÇok şükür diyelim Kilosuda maşaallah çok iyi gidiyor
Hakkınızda hayırlısı olsun canımİyi bir doktora denk geldim üniversitede perinatoloji bölümünde... saolsun çok morel veriyor. İlk oğlum zayıf doğmuştu :) bu ponçik bana benzer inşallahismini AYBARS düşünüyorum yorumlarınıza açığım
Konu açarım abla isim konusun da :) oğlunun adını merak ettim. Aklıma Eymen geldi nedense ilkHakkınızda hayırlısı olsun canımGüzel isim ama farklı seçenekler bulunabilir:)İsim konusunda dikkat etmek lazım:)Bunu çocuklar okula gidince anlıyoruz:)
Yani çok zor olmasın,çok klasikte:)
Benim oğlumun ismi o dönem çok fazla konulmuş.Sınıfta aynı isimden 4 kişi var.Bu sebeple soyadı ile hitap ediyorlar.Keşke 2 isim koysaydım diyorum:)
Ama Aybars güzel ve farklı :)
Yok canım değil:)Tamam haber verirsin biz de bakarız:)Konu açarım abla isim konusun da :) oğlunun adını merak ettim. Aklıma Eymen geldi nedense ilk
Senin banlı olmadığın vakit yok tontriHayirli olsun benimde tariflerim
Hazir gibi.. Allshin isine bak banim acildigi gun kategori bildiriliyo:))