O zaman adaletsiz olur diye 2 şer olsun dedim sen bilirsin istersen 1 tane yap:)AmaNevreste kazen isteyen iki eklesin demis.. sen tamam 2 olsun demissin. ben yaparsam bir tane yapar cekerim.. 2sini nasil cekip paylasicaksiniz ki?
Şimdi girdim Kk'ye,bir bakayım hemen neymiş :)
Aynen ne güzel olurdu:)Hahahadam benimle zor başa çıkıyor abla ay bi kere demişti bence malzemeyi alıp göndersinler sponsorlar diye
Alla Allah hayir olsun insallah diyelim.. kategorinin mezeler oldugunu gor sonra benim katilacagimi ama birini yapip birini yapamayacagimi ilgincccEvet gördüm, şaka degil
Ama rüyamda tek oldugu için sayılmıyorduO zaman adaletsiz olur diye 2 şer olsun dedim sen bilirsin istersen 1 tane yap:)
Yok sayılır ama oylamada eksik kalabilir:)Ama rüyamda tek oldugu için sayılmıyordu
Nevostan izin cikti ha bu birini yapamaz zaten diye olsa da sagolsunn nevosumm:))Ama rüyamda tek oldugu için sayılmıyordu
Nevostan izin cikti ha bu birini yapamaz zaten diye olsa da sagolsunn nevosumm:))
Mezede çok detay yok aslında sen iki tane yapabilirsin ben sana güveniyorum:)Nevostan izin cikti ha bu birini yapamaz zaten diye olsa da sagolsunn nevosumm:))
Meze oldugunu görmedim ama iki tariften birini yapamadığını gördümAlla Allah hayir olsun insallah diyelim.. kategorinin mezeler oldugunu gor sonra benim katilacagimi ama birini yapip birini yapamayacagimi ilginccc
Hayırlısı olsun canımNevostan izin cikti ha bu birini yapamaz zaten diye olsa da sagolsunn nevosumm:))
Ben neye yordum biliyor musun... hadi insallahh yaaa Rabbim buyuk:))Meze oldugunu görmedim ama iki tariften birini yapamadığını gördüm
Evet, rabbim büyükBen neye yordum biliyor musun... hadi insallahh yaaa Rabbim buyuk:))
Henüz almadım canım :) misafir geldi yeni gittiler
Aynen cok buyuk.. hayir olsun diyelim canimmmEvet, rabbim büyük
Guvenin icin tesekkurler caniimmMezede çok detay yok aslında sen iki tane yapabilirsin ben sana güveniyorum:)