Ben ugraşamam poşetle falanYok canım, kalmıyor. Ama normal sarmaya alışana zor geliyor
Bende başlarım böyle işe deyip, normal sarmıştım. Bir daha da denemedimBen ugraşamam poşetle falan
Eskiden sarma makinası vardı plastikten Allahım ne biçim bişeydi buruşturuyordu resmen sarmayı :) çöpü boyladıAynen için de boşluk kalır :)
 iyi yapmışsınBende başlarım böyle işe deyip, normal sarmıştım. Bir daha da denemedim
Ben de yarısını böyle yarısını elimde yarısını tahtada sarıyorum sıkılmamak içinOww asker kardesim icinse:))Ben boyle sariyorum.. eskiden nefret ederken simdi hizli yapabildigim icin seviyorum:) yeterki biri onume sarmalari ic pilavini hazir etsin.. tikir tukur sariyorum.. kimisine bu yontem zor geliyo ama:)
Her türlüsüne varım diyorsunBen de yarısını böyle yarısını elimde yarısını tahtada sarıyorum sıkılmamak için
Eskiden sarma makinası vardı plastikten Allahım ne biçim bişeydi buruşturuyordu resmen sarmayı :) çöpü boyladı
Anlatması yarım saat sürdü bacım vallahi dayanamamyaprağı alacan, makineye yerleştircen. İçini koy, yanları katla. Sonra makinin kolunu cek çok pratik
Ben hepsini boyle:))Ben de yarısını böyle yarısını elimde yarısını tahtada sarıyorum sıkılmamak için
Ben elimde daha çabuk sarıyorum:)Ben hepsini boyle:))
Ben boyke daha hizli sariyorum.. annem elde sarardi beni boyke gorunce artik sarmiyo tum sulale bana sardiriyo: (Ben onu yapana kadar 3 4 dolma sararım bile
Herkesin tarzi boncuum.. bubadam anlattigi icin tavas yspiyo seri bi sekkkde yapincada cok hizli olabiliyoBen elimde daha çabuk sarıyorum:)
Aynen banada hep öyle gelir:)Dün salamura yaprağımı suya koydum, halâ suda
Şu iç hazırlama işi olmasa, sarması birşey değil
Herkes farklı yapıyor canım kimisi masada sarıyor ama bana zor geliyor:)Herkesin tarzi boncuum.. bubadam anlattigi icin tavas yspiyo seri bi sekkkde yapincada cok hizli olabiliyo
Ben baslarken alirim yanima 2-3 tane posetimi baslarim sarmaya:)Bana çok zor geldi bu, denemiştim
Bende masada sariyorum:)) tabagin icinde posetle:))Herkes farklı yapıyor canım kimisi masada sarıyor ama bana zor geliyor:)
Eşimde yarın beyaz lahana alsan dedi, inme inecek yakında banaAynen banada hep öyle gelir:)
Neyse birgün bizede gösterirsin:)Bende masada sariyorum:)) tabagin icinde posetle:))
Bende masada sariyorum:)) tabagin icinde posetle:))