Öneride bulunabilir miyim?Guvenin icin tesekkurler caniimm
Zaten kizlar da bana guveniyor
Guvenin icin tesekkurler caniimm
Zaten kizlar da bana guveniyor
Aynen cok buyuk.. hayir olsun diyelim canimmm
Yöresel de tatlinizi yaptım hiç bı Antakya li lormedi beniMeze diyince akla antakya gelir :)
Bakalim bizim buralardan tarifleri kimler yapicak :)
Tabi kiÖneride bulunabilir miyim?
Çoktan gitmiştir diye düşünmüştüm
Hiç kimsenin aklına gelmedi:)Çoktan gitmiştir diye düşünmüştüm
Şans her zaman benimle
Cevap bekliyorum:)Tabi ki
Muhteşem bir lezzettirHiç kimsenin aklına gelmedi:)
Ama sen antakya peyniri kullanmamistin :)Yöresel de tatlinizi yaptım hiç bı Antakya li lormedi beni
Kardesim asker her hafta sonu abla nolurgggg sarma yap diyo, gina geldi bana sarmaktan varsa pratigi alirim yani hemen
Azerin' eKazen kime verdi oyunu?
Ben onu yapana kadar 3 4 dolma sararım bileOww asker kardesim icinse:))Ben boyle sariyorum.. eskiden nefret ederken simdi hizli yapabildigim icin seviyorum:) yeterki biri onume sarmalari ic pilavini hazir etsin.. tikir tukur sariyorum.. kimisine bu yontem zor geliyo ama:)
Ben sarmayı sımsıkı severim :) bu çok oyaza geldi banaBen onu yapana kadar 3 4 dolma sararım bile
Piti’yeKazen kime verdi oyunu?
Bana çok zor geldi bu, denemiştimOww asker kardesim icinse:))Ben boyle sariyorum.. eskiden nefret ederken simdi hizli yapabildigim icin seviyorum:) yeterki biri onume sarmalari ic pilavini hazir etsin.. tikir tukur sariyorum.. kimisine bu yontem zor geliyo ama:)
Aynen için de boşluk kalır :)Ben sarmayı sımsıkı severim :) bu çok oyaza geldi bana
Yok canım, kalmıyor. Ama normal sarmaya alışana zor geliyorAynen için de boşluk kalır :)