- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Yok henüz gelmedi:)
Yaaa sabahtan beridir bekliyordu...
Konu açılınca gelemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok henüz gelmedi:)
Pek mutevaziyimde diyon:)Ben basit işlerin kadını değilim ki
Zaten yapacaklarim da kapilmistir muhtemelen ahaha neyse ya :))Hemen karar ver canım
Kardesim asker her hafta sonu abla nolurgggg sarma yap diyo, gina geldi bana sarmaktan varsa pratigi alirim yani hemenOww tam adamina geldin:)
Söyle bakayım nelermiş:)Zaten yapacaklarim da kapilmistir muhtemelen ahaha neyse ya :))
Yok daha neler bi yerin acikta mi kalmis nolmus ya da gebelikten herhalBen bu gece rüyamda senin yeni kategori ye katıldıgını bir tarifi yetiştiremediğini gördüm
Tabiki, her zaman ki halimPek mutevaziyimde diyon:)
Soylemeyim simdi kopya vermeyimSöyle bakayım nelermiş:)
Sorma, ruyalarla başım dertte.Yok daha neler bi yerin acikta mi kalmis nolmus ya da gebelikten herhal
Özelden yaz zaten:)Soylemeyim simdi kopya vermeyim
Kız aynen sen bir tarifi yapmışsın, ikinciyi yetiştirememişsin aynen ruya buyduAma Nevreste kazen isteyen iki eklesin demis.. sen tamam 2 olsun demissin. ben yaparsam bir tane yapar cekerim.. 2sini nasil cekip paylasicaksiniz ki?
Hahah adam benimle zor başa çıkıyor abla ay bi kere demişti bence malzemeyi alıp göndersinler sponsorlar diyeBize sponsor olacaksa niye olmasın:)
Kiz ciddi misin sen:))Kız aynen sen bir tarifi yapmışsın, ikinciyi yetiştirememişsin aynen ruya buydu
Kız aynen sen bir tarifi yapmışsın, ikinciyi yetiştirememişsin aynen ruya buydu
Evet gördüm, şaka degilKiz ciddi misin sen:))
Rüyalarım çıkıyorMüneccim misin nesin