Kuzu topigi takibe alırsan tüm tariflerde bildirim gelir sanaSagol canım benimm
Kaçırdıgim tarif paylaşımi varmı başka
Sagol canım benimm
Kaçırdıgim tarif paylaşımi varmı başka
Bazen alsan bile gelmiyor ama alirim canım sagolYemek Tarifleri, Mekanlar, Öneriler, Tarifler
Yemek tarifleri, püf noktarıları, güzel mekanlar...www.kadinlarkulubu.com
12 tarif paylaşılmış, buradan hepsini görürsün
Yarışmaya da katılabilirsiniz, sohbet için de gelebilirsiniz ,her zaman beklerizGünaydın kızlar ne güzel tarifler var burada ben de zaman zaman değişik tarifler denemeyi seviyorum hatta bir ara instagram hesabı açayım dedim de olmadı fırsat bulamamıştım bi türlü. Buradaki tariflere bakıcam mutlaka elinize sağlık hepinizin
Hiç olmamış
Çok geçmiş olsun ablaGünaydınlar hanımlar,akşam kalorifer peteği patladı salona bir geldim masanın altına kadar su gitmiş görevli geldi söktü peteği hemen.Değişecek petekte bakalım,yarın sabahta hastane işim var dr serum yazdı raporlu kemikler için onu verecekler damardan.
Ben de aynı cevabı verdim Zano'mHiç olmamışBizim kriterlere uymuyor. Fazla temiz
Çok geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar,akşam kalorifer peteği patladı salona bir geldim masanın altına kadar su gitmiş görevli geldi söktü peteği hemen.Değişecek petekte bakalım,yarın sabahta hastane işim var dr serum yazdı raporlu kemikler için onu verecekler damardan.
Günaydınlar hanımlar,akşam kalorifer peteği patladı salona bir geldim masanın altına kadar su gitmiş görevli geldi söktü peteği hemen.Değişecek petekte bakalım,yarın sabahta hastane işim var dr serum yazdı raporlu kemikler için onu verecekler damardan.
Su çok güzel, burun geln beklerizGünaydın kızlar ne güzel tarifler var burada ben de zaman zaman değişik tarifler denemeyi seviyorum hatta bir ara instagram hesabı açayım dedim de olmadı fırsat bulamamıştım bi türlü. Buradaki tariflere bakıcam mutlaka elinize sağlık hepinizin
Hiç olmamışBizim kriterlere uymuyor. Fazla temiz
Suç bende ki size pattis yaptımBen de aynı cevabı verdim Zano'm
Evet lütfen, bünyemiz alışık değil temiz pattis görmeyeSuç bende ki size pattis yaptım
Kirleteyim o zaman