Amin inş,rabbim kavuşmayı nasip etsin. Sağlıkla dönmeyi nasip etsin evine inş nevosbalimEvet canım şimdilik öyle görünüyor
Ama belki saat değişebilir.
Abim gelecek ve o gün tekrar dönecek. Uçağa akşam binecek ama saatini bilmiyorum. Yaklaşınca net bir şey söylerim
nolur beni etiketleyin oncesinde. zaten guzel yaptigim uc dort tarifim var. mezedeki gibi kacirmak istemem
Katılmak isteyen geliyor canımAmin inş,rabbim kavuşmayı nasip etsin. Sağlıkla dönmeyi nasip etsin evine inş nevosbalimbirde acaba profilinde paylaşsan acaba daha çok katılmak isteyen olur mu acaba
Allah sağlık sıhhat versin canım benim, sizin oraların yemeklerinide sahibinden öğreniriz diye hayal etmiştim. Canınız sağolsun yeter kiBen bu aralar yeni çocuğu piskolaga götüruyorum sabah çıkıp 4 5 gibi dönüyoruz katılmam zor olur vakit bulmam lazım1 ay yollardayım illa yine dünya mutfagi yapılır ya yapıldıgi zaman kismet olur belki.Bu evde ki fırın iyi olmadigi içinde benim planlarımı bozuyor
Bence o kadar geç geç yapmayın ya dünya mutfagi araya girince daha iyi olmazmi ara sira farklilik olur benim turk mutfagi bilgimde 0En son 5-6 yıl önce yapmıştık daha eski bile olabilir
Katılım olsa yaparız canımBence o kadar geç geç yapmayın ya dünya mutfagi araya girince daha iyi olmazmi ara sira farklilik olur benim turk mutfagi bilgimde 0
Amin sagol canimAllah sağlık sıhhat versin canım benim, sizin oraların yemeklerinide sahibinden öğreniriz diye hayal etmiştim. Canınız sağolsun yeter ki
ay inşallah bol bol katılım olur bende o zamana kadar düşünürumKatılım olsa yaparız canım
Elbet bir gün denk gelir kuzumAmin sagol canimKeşke diğer evdeyken yarışma olsaydi ya bizim olaylar fırında çogu bu fırın küçük ve istedigim gibi yapamayacak yoksa kaçırmazdım elim kanda da olsa.Star parçalar ordan çıkar çünki öyle sade birşey istemiyordum.
İnşallahhElbet bir gün denk gelir kuzum
Yaparım tabii aşko
Yaparım tabii aşko
Aşkımsu, valla çok isterdim şöyle sakin bir hayat süreyim ama her gün bir aksiyonGünaydın bebişim, iyiyim,sen nasılsın?merak ettim uzun zamandır denk gelmedik
Allah kolaylık versin canım benimAşkımsu, valla çok isterdim şöyle sakin bir hayat süreyim ama her gün bir aksiyonsiteye girmiyorum desem yeridir. hem özelde hem işte zor şeyler yaşıyorum bu aralar. Hiç keyfim yok.
İyi sedos sen napiyonNasılsınız ?
Napıyorsunuz ?
☺