Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuşumAllah kolaylık versin canım benim
Etraf topladım.İyi sedos sen napiyon
Meze yapmayanlar kulübü selams
Maşallah ikiside kızmı , güzel ve sağlıklı günler görsünler. Ben Hatay dörtyoldayım umarım birdaha yaşamayız o korkuyu, Amin canım ,tüm dünyayı ve ülkemizi korusun.Evet ablacım ikizlerim var 19 yaşındalar
Hepimize çok geçmiş olsun
Sizde Hatay'daymışsınızRabbim hepimizi korusun
Kuzuyu öpAmin kuşum
Evet ablacım iki kız birde 14 yaşında oğlum varAmin ablacımMaşallah ikiside kızmı , güzel ve sağlıklı günler görsünler. Ben Hatay dörtyoldayım umarım birdaha yaşamayız o korkuyu, Amin canım ,tüm dünyayı ve ülkemizi korusun.
meze yapmadım ama turşu yaptım. hem de değişikMeze yapmayanlar kulübü selams
Nasıl değişikmeze yapmadım ama turşu yaptım. hem de değişik
doğal semiz otu turşusu ilk defa denedik.Nasıl değişik
Bravo sana beybitommeze yapmadım ama turşu yaptım. hem de değişik
Oooooooo yine harikayiz desene kuzu, bravoooMerhabalarrrr güzel hanımlarrrr
ASSOSyal şekerim o kulüpten çıktım ben 10 dkka önce açtım konuyu
Vatana millete hayırlı olsun
Çok denemek istedim fırsat olmadı. Bende semizotu salamura yaptım. Ama nasıl oldu bilmiyorum. Tuzla, asma yaprağı gibi yaptım.doğal semiz otu turşusu ilk defa denedik.
eline sağlık onu nerede kullanıyorsun? yemek mi yapıyorsun?Çok denemek istedim fırsat olmadı. Bende semizotu salamura yaptım. Ama nasıl oldu bilmiyorum. Tuzla, asma yaprağı gibi yaptım.
İnan ilk defa yaptım, ama burada çok yapılır. Suda bekletip cacık yapılıyor, yemeği yapılıyoreline sağlık onu nerede kullanıyorsun? yemek mi yapıyorsun?
Maşallah hepimizeOooooooo yine harikayiz desene kuzu, bravooo
Kar ve yağmur yağıyor bu ara ve misafirim var benimBu tarifler nerede kaldı
Eline sağlık çok güzel olur afiyetle tüketindoğal semiz otu turşusu ilk defa denedik.
O zaman sizin oranın soğuğu bize geliyorKar ve yağmur yağıyor bu ara ve misafirim var benim