Rabbim ömürlerini güzel eylesin inş canimmm nevosummmSağ ol canım benim
Amin canım benim Allah razı olsunRabbim ömürlerini güzel eylesin inş canimmm nevosummm
Yine son güne yakın yaparlar nevosumBu tarifler nerede kaldı
Öyle görünüyorYine son güne yakın yaparlar nevosum
Beklemekte bir şey değiştirmiyor halbukiÖyle görünüyor
Son günler sıkışıyor insanBeklemekte bir şey değiştirmiyor halbuki
Evet bu sefer sunumada özen gösteremiyor ki nevosSon günler sıkışıyor insan
Biz burada kesip dünya mutfagina geçelimSon günler sıkışıyor insan
Herkes istiyor mu onuBiz burada kesip dünya mutfagina geçelim
Yaa istesinler ,ne güzel yapicaktik nevosHerkes istiyor mu onu
evet evet kesin katılacağım
Yaaaaa inş 1 Kasım akşam 20.00 dimiiiiii nevoosss ne diyorsunevet evet kesin katılacağımhangi gun açılıyor alarm kurayim meze gibi seçtiğim her sey önceden secilmesin
Evet canım şimdilik öyle görünüyor
nolur beni etiketleyin oncesinde. zaten guzel yaptigim uc dort tarifim var. mezedeki gibi kacirmak istememEvet canım şimdilik öyle görünüyor
Ama belki saat değişebilir.
Abim gelecek ve o gün tekrar dönecek. Uçağa akşam binecek ama saatini bilmiyorum. Yaklaşınca net bir şey söylerim
Ben bu aralar yeni çocuğu piskolaga götüruyorum sabah çıkıp 4 5 gibi dönüyoruz katılmam zor olur vakit bulmam lazım
nolur beni etiketleyin oncesinde. zaten guzel yaptigim uc dort tarifim var. mezedeki gibi kacirmak istemem
En son 5-6 yıl önce yapmıştık daha eski bile olabilirBen bu aralar yeni çocuğu piskolaga götüruyorum sabah çıkıp 4 5 gibi dönüyoruz katılmam zor olur vakit bulmam lazım1 ay yollardayım illa yine dünya mutfagi yapılır ya yapıldıgi zaman kismet olur belki.Bu evde ki fırın iyi olmadigi içinde benim planlarımı bozuyor