- 28 Ekim 2022
- 5.714
- 13.843
- 28
Evet .Az kaldı sedoş hayırlısıyla dünyaya gelsin bebişin
İzmir çok güzeldi çicemmmm balkonda kaldık içip muhabbet derken oldu,burası soğudu artık
İlaçlar dün bitti ablacımGeçende demiştim hatta hastane enfeksiyonuda olabilir diye,şu an daha iyisin demi ilaç tedavin devam ediyormu hala.
Sızlamalar olması normal nevoşcum,oda geçecek elbette.İlaçlar dün bitti ablacım
Karnımda biraz sızlamalar var. Oda iç yaralar daha iyileşmedi.
Birde çabuk yoruluyorum. Hastane dışında evden henüz çıkmadım. Daha iyi olacağım inşallah
Sağ ol ablacımSızlamalar olması normal nevoşcum,oda geçecek elbette.
Sen yorma kendini öyle fırsat buldunmu dinlenmeye gayret et en azından
Sende sağol nevoşcum,biliyorum sende durmazsın zaten yatmayıda sevmiyorsun hiç,genede dinlenmek lazım kendimiz içinde olsa.Sağ ol ablacım
Yatmak bana göre değil ama bir aydır çok yattım
Öyle ablamSende sağol nevoşcum,biliyorum sende durmazsın zaten yatmayıda sevmiyorsun hiç,genede dinlenmek lazım kendimiz içinde olsa.
İşgüçhallolur nasılsa kızlarda var ilgileniyorlar ne güzel,şimdi değişik yemeklerde yapmışlardır kesin,ellerine sağlık olsun prenseslerinde afiyetle yiyinÖyle ablamGözüm korktu zaten çok çektim. Enfeksiyon mahvetti beni. Ondan kolay şeyler yapıyorum. İşlerle çocuklar, eşim ilgileniyor. Hatta çoğunlukla kızlar yemek yaptılar. Çok yemek biliyorlarmış öğrenmiş olduk
İşgüçhallolur nasılsa kızlarda var ilgileniyorlar ne güzel,şimdi değişik yemeklerde yapmışlardır kesin,ellerine sağlık olsun prenseslerinde afiyetle yiyin
Evet ablacım ikizlerim var 19 yaşındalarNevrestecğim büyük kızların mı var maşallah, bu arada hepinize çok geçmiş olsun .
İyi akşamlarYaksamlar
Bi de öyle tatlılar, yicemEvet ablacım ikizlerim var 19 yaşındalar
Hepimize çok geçmiş olsun
Sizde Hatay'daymışsınızRabbim hepimizi korusun
Sağ ol canım benimBi de öyle tatlılar, yicem