- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Gelmiş geçmişler olsun neyseki iyisiniz.Çok sağ ol iyiyim şükür
Selam ablacım iyiyiz çok şükür sen nasılsınSelamlar gençler nasılsınız.
Nevreste çok geçmişler olsun iysiniz demiumarım tekrarlamaz artık depremlerde
@Nane Limon Kabugu çok geçmişler olsun sizlerde iyisinizdirumarım
Sedoş doğum tarihi belli oldu muMerhabalar
Hayırlı cumalar
Haftaya çağırdı zaten muayene günüSedoş doğum tarihi belli oldu mu
Amin ablammCanım çok sağ ol Allah razı olsun
Dün çok yoğun geçti mesajlar, aramalar hiç yetişemedim. Kusura bakma
Rabbim hepimizi kazalardan, belalardan, afetlerden, kötü insanlardan korusun
Daha iyiyim canım sağ olAmin ablammnasil oldun abla iyimisin
Bende şifayı kaptım izmirde hava çok güzeldi ağız burun gidiyor hala .Selam ablacım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Hayırlı olsun canımHaftaya çağırdı zaten muayene günü
Söyleyecek.
Kesin tarihi.
Haftaya 37. Haftam.
Hava çok soğudu gül goncam,dikkat et kendine geçmiş olsunBende şifayı kaptım izmirde hava çok güzeldi ağız burun gidiyor hala .
İyi olmanıza çok sevindim canımcımson olsun artık yaşananlar.
Sağol.Hayırlı olsun canım
Geçmiş olsun ablacımBende şifayı kaptım izmirde hava çok güzeldi ağız burun gidiyor hala .
Çok sağol bitanemGeçmiş olsun ablacım
Ablacım kızımın tabiriyle prenses gibi geziyorum. Pek iş yapmıyorumYemek yapıyorum sadece Bugün 31 gün oldu. 40 gün geçerse daha iyi olurum
Az kaldı sedoş hayırlısıyla dünyaya gelsin bebişinHaftaya çağırdı zaten muayene günü
Söyleyecek.
Kesin tarihi.
Haftaya 37. Haftam.
İzmir çok güzeldi çicemmmm balkonda kaldık içip muhabbet derken oldu,burası soğudu artıkHava çok soğudu gül goncam,dikkat et kendine geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ablaBende şifayı kaptım izmirde hava çok güzeldi ağız burun gidiyor hala .
Çok sağol pericim,sen nasılsın epedir yoktun sende .Çok geçmiş olsun abla
Ablacım o belli değil ameliyatta olmuş olabilir, hastaneden kapmış olabilirim ya da gelen ziyaretçilerdenÇok sağol bitanem
Kızlar haklı nevoşcum sen dinleneceksin ki çok daha iyi olup hemencecik iyileşeceksin.
Enfeksiyon durumu ne oldu nerden kaynaklı olduğu belli olmamıştı.
Geçende demiştim hatta hastane enfeksiyonuda olabilir diye,şu an daha iyisin demi ilaç tedavin devam ediyormu hala.Ablacım o belli değil ameliyatta olmuş olabilir, hastaneden kapmış olabilirim ya da gelen ziyaretçilerden
Arada girip çıkıyorum abla ,şükür uykusuzluk dışında iyiyim gibi sanirimÇok sağol pericim,sen nasılsın epedir yoktun sende .