Seni ilk aşağıda ismini görüp Nevoşa demiştim aşağıda falan üye bayağı takipte, şüpheli mi acaba diye, hatta etiket de yapmıştık galiba, sanki sendin OBak elticim, Temmuz’da tüp bebek topiklerine dalmışım, Ocak ayında yarışmalara başlamışım.
Hep beraber olalım inşallahÇok şükür, iyi ki bulup yapışmışım.
İyiki NevoşumSende haklısın iyi ki geldin
Mesajlarımdan anlaşılırdı ya, çok aktiftim tüp bebekte.Seni ilk aşağıda ismini görüp Nevoşa demiştim aşağıda falan üye bayağı takipte, şüpheli mi acaba diye, hatta etiket de yapmıştık galiba, sanki sendin OSahte üye biraraya popülerdi
O zamanlar sanki akşama yapılan yemekleri yazdığımız sayfa vardı, oraya yazıyordun galibaKaynanam ile zordu be Nevoş. Evleri ayırınca bir ferahlama geldi
Çok şükür canım benimİyiki NevoşumYemek bahane, sizin gibi dostlar kazandım
Çok görüyorduk ama yanaşmıyorduO zamanlar sanki akşama yapılan yemekleri yazdığımız sayfa vardı, oraya yazıyordun galiba
AynenO zamanlar sanki akşama yapılan yemekleri yazdığımız sayfa vardı, oraya yazıyordun galiba
Az sopa yemedimAynenNevoş sayfa sayfa gezip link veriyordu
Profiller altınlı gösterişliydi
Zorla ilk kazandığım yarışmada kutlama yaptırmam. Şampiyonum ben diye gezmem, selam verin şampiyonunuz geldi.Nerden nereye
Yok yavInflucer bile oldun
Sen bizim influzırımızsınYok yavonu siz öyle diyorsunuz. Kendi kendime takılıyorum
İnşallah Nevoşum. Bazen kendimi kötü hissediyorum seni ihmal ettim, yeterince destek olamadım diye. Ama yoğunluk, bazı durumlar vs.Çok şükür canımHiç bırakmayalım İyi, kötü her yanımızda hep beraber olalım. Hep güzel anılar biriktirelim
O zamanki aksiyon şimdi yokAz sopa yemedim
Ee bir şampiyonluk kolay olmuyorZorla ilk kazandığım yarışmada kutlama yaptırmam. Şampiyonum ben diye gezmem, selam verin şampiyonunuz geldi.