Size altın madalya da takılmamıştır değil mi, bana takıldıAynenNevoş sayfa sayfa gezip link veriyordu
Profiller altınlı gösterişliydi
Hepinizden Allah razı olsun çok destek oldunuz banaİnşallah Nevoşum. Bazen kendimi kötü hissediyorum seni ihmal ettim, yeterince destek olamadım diye. Ama yoğunluk, bazı durumlar vs.
Birde ayın şefi vardı bir ay profilde kalıyorduSize altın madalya da takılmamıştır değil mi, bana takıldıÖnceden 1.planon profiline altın madalya veriliyordu kocamanından tam altın boyunda Çok havalı oluyordu beya
Tam o aralar buradaydım ama çok geç kazandım. 11. yarışma falandı galibaSize altın madalya da takılmamıştır değil mi, bana takıldıÖnceden 1.planon profiline altın madalya veriliyordu kocamanından tam altın boyunda Çok havalı oluyordu beya
Benimde yokRozet gitmiş et rozeti vardı
8 sanırımEe bir şampiyonluk kolay olmuyorkaçıncı yarışmada kazanmıştın ?
Sahip çıkamadın mı rozetine, kimbilir nerede düşürdün, ya da çaldırdın?Rozet gitmiş et rozeti vardı
11 yada 138 sanırım
Senin rekorun?
Bende 2 tane vardıSize altın madalya da takılmamıştır değil mi, bana takıldıÖnceden 1.olanın profiline altın madalya veriliyordu kocamanından tam altın boyunda Çok havalı oluyordu beya
Evet bayağı kilo vermiştik
Ben de 8.yarışmamda 1.olmuştum8 sanırım
Senin rekorun?
Erkek milleti değil mi. Kocalar araba için alıyor. Kazen de site güncellenirken aldı geri vermedi1 tane bari kalsaydı. Onda bile fakirleştik
Ben de 8.yarışmamda 1.olmuştum
Komple gitmişErkek milleti değil mi. Kocalar araba için alıyor. Kazen de site güncellenirken aldı geri vermedi
Aynen ben de verdiklerimi geri aldımEvet bayağı kilo vermiştikBen hep başa döndüm Şimdi yine o kiloya döndüm şükür
Erkek milleti değil mi. Kocalar araba için alıyor. Kazen de site güncellenirken aldı geri vermedi
Önceden üyeler butonunda da vardı, şimdi baktım panelde yok.Komple gitmiş