- 8 Haziran 2013
- 56.109
- 148.999
Before after yapacağızİkimiz yoktuk o zaman yarışmalarda Canom, dinazorların olduğu vakitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Before after yapacağızİkimiz yoktuk o zaman yarışmalarda Canom, dinazorların olduğu vakitti.
Havalı bir şey bu tadını çıkarYani ben dinozor muyum
Biz 2018 de devreye girdik yasom
Keşif 2017 be Canom, Ocak ayı ile başladık bu serüvene.Biz 2018 de devreye girdik yasom
Burdayımmm
Millet BDV de eski konuları ortaya çıkarıyor, gerçeği ortaya çıkarıyor, bizim arşivimiz yemek doluTahmin değil, delilli benimki. Eki Görüntüle 3491357
Oysa 2013 ten beri buradasınBiz 2018 de devreye girdik yasom
Deme deme, sicilimiz temiz çok şükür.Millet BDV de eski konuları ortaya çıkarıyor, gerçeği ortaya çıkarıyor, bizim arşivimiz yemek dolu
Bak elticim, Temmuz’da tüp bebek topiklerine dalmışım, Ocak ayında yarışmalara başlamışım.Oysa 2013 ten beri buradasın
Gelip hemen beni bulmuşsunBak elticim, Temmuz’da tüp bebek topiklerine dalmışım, Ocak ayında yarışmalara başlamışım.
Ben daha önceki yıllarda sadece oy kullanıyordum. O zaman kv ile bir oturuyordum. Katılma imkanım yoktu hey gidi günlerKeşif 2017 be Canom, Ocak ayı ile başladık bu serüvene.
Ben seni hiç bırakır mıyım Nevoşum O zamanlar gvi altif değilim ama yine de bırakmadım
Kaynanam ile zordu be Nevoş. Evleri ayırınca bir ferahlama geldiOysa 2013 ten beri buradasın
Çok şükür canım Hiç bırakmayalımİyi, kötü her yanımızda hep beraber olalım. Hep güzel anılar biriktirelimBen seni hiç bırakır mıyım Nevoşum O zamanlar gvi altif değilim ama yine de bırakmadım
Kara bahtımız, kör talihimiz yasomSunum bilmez, ışık falan anlamaz bir halde. Üstelik ilk katılımımda türlü olaylar ile, yine kv hastaneye yetiştirmiştik, yufkalar ve börek harçlarım masada öylece kalmıştı.
Çok şükür, iyi ki bulup yapışmışım.Gelip hemen beni bulmuşsun
Her zaman kaosluyuzKara bahtımız, kör talihimiz yasom
Sende haklısın iyi ki geldinKaynanam ile zordu be Nevoş. Evleri ayırınca bir ferahlama geldi