- 11 Şubat 2022
- 2.273
- 5.692
AğrıKader utansın. Sen nerede yaşıyordun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AğrıKader utansın. Sen nerede yaşıyordun?
Peki…
Cancağzım
Kalk yap Antep gelini, ben bile kalkıp yapacağım neredeyse
Yapamam. Yemek yapmayı unutan İfo gibiyim. Okul açıldığından beri kaynanamda yiyoruz genelde. Çok az yemek yapıyorum. Bu gidiş unutacağım skskdkdkKalk yap Antep gelini, ben bile kalkıp yapacağım neredeyse
Şahaneymiş boşver ne yapacaksınKv ye akşam Fellah köftesinden, faydalarından bahsetYapamam. Yemek yapmayı unutan İfo gibiyim. Okul açıldığından beri kaynanamda yiyoruz genelde. Çok az yemek yapıyorum. Bu gidiş unutacağım skskdkdk
Onu oğulları sevmiyor diye yapmaz.Şahaneymiş boşver ne yapacaksınKv ye akşam Fellah köftesinden, faydalarından bahset
Şansına küs o zamanOnu oğulları sevmiyor diye yapmaz.
Bu tabaklardan bizde vardı. Kullanmayı düşünüyordum azıcık gün ışığı yeter. Yapacağıma şükredin
Tariflerin güzel aslında Geç kalma bariBu tabaklardan bizde vardı. Kullanmayı düşünüyordum azıcık gün ışığı yeter. Yapacağıma şükredin
Geç kalıp yine alelacele sunum yapar nevosTariflerin güzel aslında Geç kalma bari
O zaman küserim,Geç kalıp yine alelacele sunum yapar nevos
Haklısın nevos küsO zaman küserim,
Ay ben gördüm bunları dün çok güzeller
Bir ilk yap ve son günden bir gün önce yapBu tabaklardan bizde vardı. Kullanmayı düşünüyordum azıcık gün ışığı yeter. Yapacağıma şükredin
Bende beğendim ama gidip alacak kimse yok. A101 çok yakın değildiAy ben gördüm bunları dün çok güzeller
Oda iyi bir şeyBir ilk yap ve son günden bir gün önce yap
Ben bakamadım tam acelem vardı ama kaliteli duruyorduBende beğendim ama gidip alacak kimse yok. A101 çok yakın değildi
Evet güzel duruyorBen bakamadım tam acelem vardı ama kaliteli duruyordu