- 28 Ekim 2022
- 5.639
- 13.599
- 28
Geçmiş olsun tekrardan .Ondan kurtuldumUmarım daha basit bir şey ile karşı karşıyayımdır.
Ayy inşallah öyledir canımO ameliyattan sonra oluşmuş basit kistlerden olabilir farklı bi şey olsa illa ameliyatta farkederlerdi diye düşünüyorum
Bilmez miyim enfeksiyon zor ağrısı acısı, ateşi, halsizliği
Bağışıklık düşüyor ya biraz da ondan oluyor kolay mı koca ameliyat. Bir de sen kaç gün bi şey yiyip içemedin iyice düştü. Hastaneden sonra bool vitaminli şeyler ye iç dinlen güzelce hiç kalkma
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun tekrardan .
İnşallah daha iyice toparlanırsınız.
İnş be kuzu, ben bursadayim. O günleri görür müyüz gerçekten, mucize gibi geliyor bana. Sanki çok imkansızmış gibiİnşallah canımmmm beraber atanırlar kutlama yapalım
Hangi şehirdeysin sen?
Ellerine sağlık Sedoş bizim kocişkolar sarımsaktan pek hazetmiyorlar da
Ama o bir Antep GeliniEllerine sağlık Sedoş bizim kocişkolar sarımsaktan pek hazetmiyorlar da
Ben de sarımsağı cok severim. Ama kocam yüzünden yiyemiyorumAma o, bir Antep Gelini
Benim kocam seviyor. Ama ben fazla yiyemiyorum. Orta yolu buluyoruzBen de sarımsağı cok severim. Ama kocam yüzünden yiyemiyorum
Benim arkadaşım var. Sarımsağı hiç yemiyor hiçbirşey de.Turşu yaparken bile sirkeyi bol koyuyor, sarmısak koymuyor. Eşi kaynanasına gidince evde yiyemiyor bari burada yesin diye yediriyormuş,Ellerine sağlık Sedoş bizim kocişkolar sarımsaktan pek hazetmiyorlar da
Ben de sarımsağı cok severim. Ama kocam yüzünden yiyemiyorum
Olmaz yicen antibiyotik doğalBenim kocam seviyor. Ama ben fazla yiyemiyorum. Orta yolu buluyoruz
Neyse ki o kadar değil bizimki de ya da belki de ben hali hazırda zaten yemediğim için sorun cıkmıyordurBenim arkadaşım var. Sarımsağı hiç yemiyor hiçbirşey de.Turşu yaparken bile sirkeyi bol koyuyor, sarmısak koymuyor. Eşi kaynanasına gidince evde yiyemiyor bari burada yesin diye yediriyormuş,eşiyle hep tartışıyormuş
Dün eşime diyorum tansiyonum düşük tuz getir dedim. Diyor sarımsak getireyimOlmaz yicen antibiyotik doğal
Evet yutunca kokmuyor diyorlarDün eşime diyorum tansiyonum düşük tuz getir dedim. Diyor sarımsak getireyimDedim ne güzel kokarım Yutarsın diyor
Ama gerçekten antibiyotik daha sık kullanmam lazım
Anladım.Ellerine sağlık Sedoş bizim kocişkolar sarımsaktan pek hazetmiyorlar da
Eve geçince deneyeyimEvet yutunca kokmuyor diyorlar
Hatta bi ara sarımsak yutma akımı vardı cilde iyi geliyormuş falan
Benden bir tane daha varmışBenim arkadaşım var. Sarımsağı hiç yemiyor hiçbirşey de.Turşu yaparken bile sirkeyi bol koyuyor, sarmısak koymuyor. Eşi kaynanasına gidince evde yiyemiyor bari burada yesin diye yediriyormuş,eşiyle hep tartışıyormuş
Yutunca faydası olmuyormuş bebisim,illa ezmek gerekiyormuş.Evet yutunca kokmuyor diyorlar
Hatta bi ara sarımsak yutma akımı vardı cilde iyi geliyormuş falan