- 24 Eylül 2018
- 96.847
- 291.854
Ye ve yüzüne hohla aşkomDün eşime diyorum tansiyonum düşük tuz getir dedim. Diyor sarımsak getireyim Dedim ne güzel kokarımYutarsın diyor
Ama gerçekten antibiyotik daha sık kullanmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ye ve yüzüne hohla aşkomDün eşime diyorum tansiyonum düşük tuz getir dedim. Diyor sarımsak getireyim Dedim ne güzel kokarımYutarsın diyor
Ama gerçekten antibiyotik daha sık kullanmam lazım
O sever aşko yaYe ve yüzüne hohla aşkom
Sarımsak kokusu olunca K-9 köpeği gibi kokusunu uzaktan alır ,kaçarım ben maşallah aşkom,aşk güzel şey demek kiO sever aşko ya
Eve gidince yaparım
Yemeyen için cidden zorSarımsak kokusu olunca K-9 köpeği gibi kokusunu uzaktan alır ,kaçarım ben maşallah aşkom,aşk güzel şey demek ki
KorkunçYemeyen için cidden zor
Evet bebişim içindeki bir madde ezilince aktive oluyormuş ama ya kokuYutunca faydası olmuyormuş bebisim,illa ezmek gerekiyormuş.
Sırf o koku aktive olmasın diye sadece yutulsa kâfi bebisimEvet bebişim içindeki bir madde ezilince aktive oluyormuş ama ya koku
Biz yiyince yakın iletişim kurmuyoruz sorun çözülüyorBenim kocam seviyor. Ama ben fazla yiyemiyorum. Orta yolu buluyoruz
En doğrusuBiz yiyince yakın iletişim kurmuyoruz sorun çözülüyor
Ya onu yemekle yerken tadını hissetmesen ne keyfi olur kiSırf o koku aktive olmasın diye sadece yutulsa kâfi bebisim
Birde ben sakızımı eksik etmem koku çabuk gidiyor öyleEn doğrusu
Ağız temizliği önemli tabi ki ama ne olursa olsun kokuyor.Birde ben sakızımı eksik etmem koku çabuk gidiyor öyle
Ee sarımsak yedin mi kokar hep yenmiyor zaten ara sıra yendigi için benim açımdan sorun yok.Hemde özellikle evde olduğun zamanlar yenmesi lazım.Ağız temizliği önemli tabi ki ama ne olursa olsun kokuyor.
Benim sağlık sorunum var diye yiyemiyorum,ama kokusu her koşulda beynimi deliyorYa onu yemekle yerken tadını hissetmesen ne keyfi olur ki
Kişinin kendisine gelmiyor ki zaten ,gelse yemezBirde ben sakızımı eksik etmem koku çabuk gidiyor öyle
Yok ben severim ara sıra yemegi çok bende yiyemiyorum midem ağrıyor sonraBenim sağlık sorunum var diye yiyemiyorum,ama kokusu her koşulda beynimi deliyor
Geliyor ama koku rahatsız etmiyor başkasi olunca rahatsiz oluyorsun doğal olarakKişinin kendisine gelmiyor ki zaten ,gelse yemez
Aynen canım biz severiz, yiyoruz. En güzel antibiyotikEe sarımsak yedin mi kokar hep yenmiyor zaten ara sıra yendigi için benim açımdan sorun yok.Hemde özellikle evde olduğun zamanlar yenmesi lazım.
Evet sarımsagin sağligimiza faydasi çokAynen canım biz severiz, yiyoruz. En güzel antibiyotik