Sağlığı elverene, sevene afiyet olsunYok ben severim ara sıra yemegi çok bende yiyemiyorum midem ağrıyor sonra
KesinlikleGeliyor ama koku rahatsız etmiyor başkasi olunca rahatsiz oluyorsun doğal olarak
AynenSağlığı elverene, sevene afiyet olsun
Çiğ sarımsak kokusu ağızda değil ak ciğerlerden geliyormuş o yüzden daha uzun süre kokusu olur pişen sarımsak o yüzden daha az kokuyorEe sarımsak yedin mi kokar hep yenmiyor zaten ara sıra yendigi için benim açımdan sorun yok.Hemde özellikle evde olduğun zamanlar yenmesi lazım.
Aa bilmiyordum hiç duymadımÇiğ sarımsak kokusu ağızda değil ak ciğerlerden geliyormuş o yüzden daha uzun süre kokusu olur pişen sarımsak o yüzden daha az kokuyor
Yapmasi meşakkatli,yemesi keyifliYufka ekmek yaptık bugün
Afiyet olsunYufka ekmek yaptık bugün
Ay evet yoruldum baya olmuştu yaptırmayalı bereketli deYapmasi meşakkatli,yemesi keyifliellerinize sağlık
Kajulara sarıp yersin artıkAy evet yoruldum baya olmuştu yaptırmayalı bereketli de
Sek seviyorum benHer türlü gider o
Oooo Oo,iddialıSek seviyorum ben
Ben diyorum yoruldum sen diyon kaju fındık fıstıkOooo Oo,iddialı
Daha iyi işteBen diyorum yoruldum sen diyon kaju fındık fıstık
Okullar açılınca, 3 çocukla iyice yoğun durumda, iyi ama şükürKukrim nerelerde bu ara girmiyor yada bana denk gelmiyor
Benim kız da o akımı görmüş nette, ben de uyutacağım diyor akne içinEvet yutunca kokmuyor diyorlar
Hatta bi ara sarımsak yutma akımı vardı cilde iyi geliyormuş falan
Yutunca faydası olmuyormuş bebisim,illa ezmek gerekiyormuş.