Tüm sırrı bozdunBaşkasına da mı verdin cacığı?Cacık deyip geçme, onu bile güzel yapamayanlar var. Kimi iri iri küp küp doğuruyor, kimi rendeliyor, kimi ayran gibi hatta daha sulu yapıyor
Ya kendine sırt çantasında paraşüt koyup atlayıp beni de atlattırırsan
Başıma bi şey gelmeyecekse cacığı rende severim o suyu çıkacak yoğurda karışacakBaşkasına da mı verdin cacığı?Cacık deyip geçme, onu bile güzel yapamayanlar var. Kimi iri iri küp küp doğuruyor, kimi rendeliyor, kimi ayran gibi hatta daha sulu yapıyor
Nevoşum nasılsın ne zaman olacak o adını unuttuğum operasyonGünaydın
Ne sandın kızııım, buna kafa derler kafaTüm sırrı bozdun
Başıma bi şey gelmeyecekse cacığı rende severim o suyu çıkacak yoğurda karışacak
Dündü dren, ben de merak ettim dün baktım mesajlarına hakkında birşey yazmamış.Nevoşum nasılsın ne zaman olacak o adını unuttuğum operasyon
Bebeyim, seninle ben caciki özlemi çeke çeke zaten.Başıma bi şey gelmeyecekse cacığı rende severim o suyu çıkacak yoğurda karışacak
Ortalık karışık bacım, benlik olmayan benlik durumlar var.Ne sandın kızııım, buna kafa derler kafa
Esas sen neden katılmıyorsun bu ay, ben sana tarif bulayım mı en iddiassızından ama dilim sürçtü en şeyinden
Şimdi anlaşıldıBu arada o rendeli güzel yapamayan kaynanam
Hiç sorma kuşum Sarımsaksız cacık mı yenirBebeyim, seninle ben caciki özlemi çeke çeke zaten.
Konu açıldı bileBaşkasına da mı verdin cacığı?Cacık deyip geçme, onu bile güzel yapamayanlar var. Kimi iri iri küp küp doğuruyor, kimi rendeliyor, kimi ayran gibi hatta daha sulu yapıyor
Bugün biraz daha iyiyim canım sağ olNevoşum nasılsın ne zaman olacak o adını unuttuğum operasyon
Ondan kurtuldumDündü dren, ben de merak ettim dün baktım mesajlarına hakkında birşey yazmamış.
Yaa hadi inşallah basit bir kisttir diyelim kötünün iyisi yine. Olsun git gel kontrol altında ol daha iyi. Böyle büyük operasyonlardan sonra illa enfeksiyon oluyor başka bi yerdeki enfeksiyon kesi yerine yürüyor. Annem de protez ameliyatı olmuştu nerdeyse pamuklara sarmıştık ama yine de oldu enfeksiyon. Gerilemiş ya neyse ki buna da şükürBugün biraz daha iyiyim canım sağ ol
Canım dün olacaktı ama iptal edildi. Çünkü o gördükleri şey apse olmadığına karar vermişler. Şimdi ona, kalan yumurtada kist diyorlar.Dün akşama kadar aç susuz onları bekledim. Sonra bilgi verdiler. O işlem sadece apse için yapılıyor. Benimkinin adı belli değil. Çok şükür ondan kurtuldum. Aklım çıkıyordu. Şimdi görünen şeyin ne olduğunu bulmaya çalışacaklar. 13 üne emara randevum var.
Enfeksiyonum azalmış. Onun tedavi devam ediyor. Birkaç güne çıkacağım ama gidip geleceğim biraz.
Evet, şimdi baktım gördüm ben de.Sedoş yapmış
Dün açılmış konu, bildirimlerin arasına karışmış görmedim. Seninle alakalı yazmadım, sakın yanlış anlamaDoğru ben yaptım .
Bana denk geldi.
Kısmet.
Heeee, hiçbirşey anlamadımOrtalık karışık bacım, benlik olmayan benlik durumlar var.
Sarımsaksız güzel olmaz, net bilgi yayalımHiç sorma kuşum Sarımsaksız cacık mı yenir
İnşallah canımOndan kurtuldumUmarım daha basit bir şey ile karşı karşıyayımdır.
Çok şükür canımYaa hadi inşallah basit bir kisttir diyelim kötünün iyisi yine. Olsun git gel kontrol altında ol daha iyi. Böyle büyük operasyonlardan sonra illa enfeksiyon oluyor başka bi yerdeki enfeksiyon kesi yerine yürüyor. Annem de protez ameliyatı olmuştu nerdeyse pamuklara sarmıştık ama yine de oldu enfeksiyon. Gerilemiş ya neyse ki buna da şükür
Olur canım sorun değilEvet, şimdi baktım gördüm ben de.
Dün açılmış konu, bildirimlerin arasına karışmış görmedim. Seninle alakalı yazmadım, sakın yanlış anlama
Heeee, hiçbirşey anlamadım
Sarımsaksız güzel olmaz, net bilgi yayalım
İnşallah canımBu arada ben sondaki emojisi koymamıştım, yanlışlık olmuş
O ameliyattan sonra oluşmuş basit kistlerden olabilir farklı bi şey olsa illa ameliyatta farkederlerdi diye düşünüyorumÇok şükür canım
Bizde öyle dikkat ettik ama oldu. İnan gözüm korktu. Çünkü çok acı çektim. Yerlere yatacak kadar ayakta duramadım. Ağrıdan bahsetmiyorum bile
Umarım bir daha olmaz
Diğeri inşallah önemli değildir. Bitsin gitsin.