- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.469
- 43
Bence bu ay biraz üste çıktın, o ışığı aldım. Yaparsın gibi geliyorRın ton rınnnn, az gaza bas
Alldoğım tarifleri çok güzel yaparım da güzel sunar mıyım bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu ay biraz üste çıktın, o ışığı aldım. Yaparsın gibi geliyorRın ton rınnnn, az gaza bas
Alldoğım tarifleri çok güzel yaparım da güzel sunar mıyım bilmem
Yapmayacaksa tariflerini sessizce yere bıraksın ve sen hemen alDamdan atlayacağım Deynep’im, geliyor musun?
Olur elticim, malzemeleri de göndersin deynepnazYapmayacaksa tariflerini sessizce yere bıraksın ve sen hemen al
Tabi ki başka türlü olmazOlur elticim, malzemeleri de göndersin deynepnaz
Antep fıstıklı çiğ köfte de yapılıyor mu oradaÇiğ köfteyi hangi gevur aldıysa bıraksın. Onun yüzünden cevizli köfte alamadım.
Canım konu anlatımı çok gereksiz uzun. En iyisi video izleyip not tutmak, sonrasında tekrar edip soru çözmek. Sözel dersler sıkıntı olmuyor genelde. Matematik en büyük problem, sınav anında süre yetmiyor. Birde heyecandan bilsen bile yapamıyorsun. Türkçe soruları artık ciddi anlamda uzun ve makale tarzi oluyor. Bunuda bilerek elemek için yapıyorlar. En önemli detay tekrar ve soru çözümüBen kendime şuan konu anlatımı aldım onunla konuları anlayıp sonrasında boll boll test çözmeye vermek istiyorum kendimi. Sen nasıl yapıyorsun çalışmayı? Bayağa yavaş ilerlediğim için hevesim kırıldı aslında. 1 tane arkadaşım daha var bu sene girmiş. Türkçe o kadar kasıntı ve uzundu ki matematiğe zaman kalmadı demişti. Ben de sadece 1 kere gireceğim, sonrasında zaman kaybetmek istemiyorum. Rehabilitasyon merkezine girip en azından pirim günü doldururum diyorum.
Tabi ki başka türlü olmaz
Soruya yükleniyor ven en iyisi tavsiyelerin için teşekkür ederim canımmmmmCanım konu anlatımı çok gereksiz uzun. En iyisi video izleyip not tutmak, sonrasında tekrar edip soru çözmek. Sözel dersler sıkıntı olmuyor genelde. Matematik en büyük problem, sınav anında süre yetmiyor. Birde heyecandan bilsen bile yapamıyorsun. Türkçe soruları artık ciddi anlamda uzun ve makale tarzi oluyor. Bunuda bilerek elemek için yapıyorlar. En önemli detay tekrar ve soru çözümü
rica ederim canimmm,ne demek matematigin kötüyse matematigede yuklen, puan getiren o. İnş hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırız canımmmSoruya yükleniyor ven en iyisi tavsiyelerin için teşekkür ederim canımmmmm
O yok ama neden olmasın sjsksjAntep fıstıklı çiğ köfte de yapılıyor mu orada
İnşallah canımmmm beraber atanırlar kutlama yapalımrica ederim canimmm,ne demek matematigin kötüyse matematigede yuklen, puan getiren o. İnş hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırız canımmm
Benim ölmemi mi istiyorsun yoksa, beni damdan atlattırıp kendin atlamayacak mısın yoksaDamdan atlayacağım Deynep’im, geliyor musun?
Birinin ki salatalık, yoğurt, tuzOlur elticim, malzemeleri de göndersin deynepnaz
Cacık yapıldı kimseyi kandırmaBenim ölmemi mi istiyorsun yoksa, beni damdan atlattırıp kendin atlamayacak mısın yoksa
Birinin ki salatalık, yoğurt, tuz
Diğeri biber, tuz
Caciki ve közlemeki mi yapacağım?Benim ölmemi mi istiyorsun yoksa, beni damdan atlattırıp kendin atlamayacak mısın yoksa
Birinin ki salatalık, yoğurt, tuz
Diğeri biber, tuz
Başkasına da mı verdin cacığı? Cacık deyip geçme, onu bile güzel yapamayanlar var. Kimi iri iri küp küp doğuruyor, kimi rendeliyor, kimi ayran gibi hatta daha sulu yapıyorCacık yapıldı kimseyi kandırma
Ya kendine sırt çantasında paraşüt koyup atlayıp beni de atlattırırsanCaciki ve közlemeki mi yapacağım?
Önden ben atlıyorum ya
Sedoş yapmışBaşkasına da mı verdin cacığı? Cacık deyip geçme, onu bile güzel yapamayanlar var. Kimi iri iri küp küp doğuruyor, kimi rendeliyor, kimi ayran gibi hatta daha sulu yapıyor
Ya kendine sırt çantasında paraşüt koyup atlayıp beni de atlattırırsan