Yapalım elticimBen köfte hazırlamıştım 2 senedir yapılmıyor diye
Ona da sıra gelir elticim, benim bu ay boş geçmemde de var bir hayr.Yapalım elticim
Biz bu ay jüri olalımOna da sıra gelir elticim, benim bu ay boş geçmemde de var bir hayr.
Ayy çok şükür nevoşumİlk tarifimiz yapılmış, gelsin mi
Kim bu hızlı?Tarif geldi bile
Canım sen yemek topigini takibe aldın dimi, yemek bildirimi geliyorKim bu hızlı?
Her zamanki gibiSedaaaaaaaaa
Hayır bilmiyordum hemen alayımCanım sen yemek topigini takibe aldın dimi, yemek bildirimi geliyor
Tarif konusu açılınca bildirim geliyorHayır bilmiyordum hemen alayım
Ona da sıra gelir elticim, benim bu ay boş geçmemde de var bir hayr.
Yasmin yapmazsa ben de yapmam bananeBiz bu ay jüri olalım
Zaten ilk mesajı taşıracağız
Onun bahanesi var sende bulYasmin yapmazsa ben de yapmam banane
Bahanem hazır işte O yapmıyorOnun bahanesi var sende bulYa da tarifleri ona ver
O daha güzel yapar gibi geldiBahanem hazır işte O yapmıyor
Niye veriyormuşum pışııııkkkkVerirsem yapar yaparsa benim de yapmam lazım, ben ne yapacağım Sen bana güzel yapamaz mısın demek istiyorsun yoksa?
Bu ayda nerenin kayısısı bu Iğdır mı yoksa
Rın ton rınnnn, az gaza basO daha güzel yapar gibi geldi
Damdan atlayacağım Deynep’im, geliyor musun?Yasmin yapmazsa ben de yapmam banane
Ben kendime şuan konu anlatımı aldım onunla konuları anlayıp sonrasında boll boll test çözmeye vermek istiyorum kendimi. Sen nasıl yapıyorsun çalışmayı? Bayağa yavaş ilerlediğim için hevesim kırıldı aslında. 1 tane arkadaşım daha var bu sene girmiş. Türkçe o kadar kasıntı ve uzundu ki matematiğe zaman kalmadı demişti. Ben de sadece 1 kere gireceğim, sonrasında zaman kaybetmek istemiyorum. Rehabilitasyon merkezine girip en azından pirim günü doldururum diyorum.Canım dershane ücretini verememo yüzden yine kendim denerim. Bu sınavı hafife alma, girip soruları görmeni çok isterdim. Mezun olmadan da sınava giriliyor. Matematiği biraz daha fazla yapsam puanım yükselecek