- 28 Haziran 2011
- 59.175
- 149.349
Bizde keşke hiç heyecan yapmasak nevosumOndan bile emin değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde keşke hiç heyecan yapmasak nevosumOndan bile emin değilim
Ohaaaa dimiiiii ilk mesajı yazmış olabilirKız Nevriye bu coollukla kısırla köz patlıcanı nasıl kaptın kız
Yarışmaya 3 gün kala tarif istemesi lazımdı bizim gibi panik ataklar ilk tarif kuyruguna girer ancakOhaaaa dimiiiii ilk mesajı yazmış olabilir
Benim de aklıma o geldiKız Nevriye bu coollukla kısırla köz patlıcanı nasıl kaptın kız
Valla ilk yarışmadan en popüler tarifleri kapmış helal olsun. Ben bu olayı idrak edene kadar biliyosunuz işte yok Öz çorbası yok bilmem neBenim de aklıma o geldi
Hepimiz anksiyete sahibiyiz onu farkettim bebiskomYarışmaya 3 gün kala tarif istemesi lazımdı bizim gibi panik ataklar ilk tarif kuyruguna girer ancak
Biz öğrenene kadar yarışma içimizden geçtiValla ilk yarışmadan en popüler tarifleri kapmış helal olsun. Ben bu olayı idrak edene kadar biliyosunuz işte yok Öz çorbası yok bilmem ne
Bir de insanın eli ayağına dolaşıyor o an, ne yazacağını bilemiyor, bir de 2 tarif değil mi?Valla ilk yarışmadan en popüler tarifleri kapmış helal olsun. Ben bu olayı idrak edene kadar biliyosunuz işte yok Öz çorbası yok bilmem ne
Geç olsun güç olmasın bebetomBiz öğrenene kadar yarışma içimizden geçti
Yaşlı kurt sayılırızGeç olsun güç olmasın bebetom
Önceki yarışmaları iyi stalklamış dişli rakipppBir de insanın eli ayağına dolaşıyor o an, ne yazacağını bilemiyor, bir de 2 tarif değil mi?
Kocadık mı kızYaşlı kurt sayılırız
İkinci yazdıKız Nevriye bu coollukla kısırla köz patlıcanı nasıl kaptın kız
Bizi hep takip ediyor ama daha önce yazıyorduValla ilk yarışmadan en popüler tarifleri kapmış helal olsun. Ben bu olayı idrak edene kadar biliyosunuz işte yok Öz çorbası yok bilmem ne
O ilk yazıp kısıra tenezzül etmeyen kim yavİkinci yazdı
Kısırın hiç birinciliği yok hatta bir sefer ikinci oldu yoksa hep 6-7-8. falanO ilk yazıp kısıra tenezzül etmeyen kim yav
Malesef evetKocadık mı kız
Kız Allah seni yaO ilk yazıp kısıra tenezzül etmeyen kim yav
Kim tenezzül etmedi nevos,sen onu söyleKısırın hiç birinciliği yok hatta bir sefer ikinci oldu yoksa hep 6-7-8. falan