- 5 Mayıs 2020
- 12.729
- 39.453
Aşk olsun Nevoş beyaz kısırı nasıl unutursunKısırın hiç birinciliği yok hatta bir sefer ikinci oldu yoksa hep 6-7-8. falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk olsun Nevoş beyaz kısırı nasıl unutursunKısırın hiç birinciliği yok hatta bir sefer ikinci oldu yoksa hep 6-7-8. falan
O çay saatinde yapılmıştıAşk olsun Nevoş beyaz kısırı nasıl unutursun
Birinci kim yazdı hatırlamıyorumKim tenezzül etmedi nevos,sen onu söyle
O çay saatiydi ve beyazdı. Onun yeri ayrıAşk olsun Nevoş beyaz kısırı nasıl unutursun
Sende haklısın nevosum çok normal, mesaj bombası düşüyor üstüneBirinci kim yazdı hatırlamıyorum
Kısır mı kısır ama ne kısırdı beeeO çay saatinde yapılmıştı
Keramet beyaz daO çay saatiydi ve beyazdı. Onun yeri ayrı
Senin kısırın da cok güzeldi Ona kim kıydı merco muO çay saatiydi ve beyazdı. Onun yeri ayrı
SadeKısır mı kısır ama ne kısırdı beee
Çok seri mesaj atman lazım SedoşBende ilkin aslında kısırı ve mercimekli köfteyi sormuştum .
Zaten alınmış .
Ona da beyaz kısırın sahibi kıydıRus salatasına yenilmiştiSenin kısırın da cok güzeldi Ona kim kıydı merco mu
Esli ya da Nane olabilir onlar ilklerde yazdı sankiYa da deynepnazSende haklısın nevosum çok normal, mesaj bombası düşüyor üstüne
Hey yavrum heyOnuda beyaz kısırı sahibi kıydıRus salatasına yenilmişti
Ooo öyle bütün baboş tarifleri aynı anda kapıp yapabilen bir babayiğit cıkmadı daha SedacığımBende ilkin aslında kısırı ve mercimekli köfteyi sormuştum .
Zaten alınmış .
Kimin interneti hizliysaEsli ya da Nane olabilir onlar ilklerde yazdı sankiYa da deynepnaz
Anaaa rus salatası şuan yarışmada bile yok hay allah yavOna da beyaz kısırın sahibi kıydıRus salatasına yenilmişti
Aslında nevriye geçen ayda tarif aldı ama yapamadı. İlk tarif isteyişi değil. O zaman 4. yazmıştı ama tahinli istemiştiKimin interneti hizliysa
Kimse istemedi galibaAnaaa rus salatası şuan yarışmada bile yok hay allah yav