- 6 Temmuz 2023
- 4.559
- 15.222
Ama canımız çekiyor anam ne yapalım ya gözlerimi mi kapatayımYok yeeaaaa, nasıl yapalım o kadar kişiye. Siz de yapın diye 12678 tane resim çekip tarif yazıyoruz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama canımız çekiyor anam ne yapalım ya gözlerimi mi kapatayımYok yeeaaaa, nasıl yapalım o kadar kişiye. Siz de yapın diye 12678 tane resim çekip tarif yazıyoruz ya
Yok artikBirinci de sensin ikinci de
Ama ilk bana göndersinNevreste abla bu yarışmalara bir kural daha gelsin litfin kazanan mezeyi yapıp hepimize göndersin
Olur ablacığım senden sonra da bu yeni kural fikrini verene göndersin yani:Ama ilk bana göndersin
Baktım baktım diğer arkadası göremedim sen arada bir öne geçiyorsun nasıl olsaYok artik
Ben hepinize tadını anlatırımOlur ablacığım senden sonra da bu yeni kural fikrini verene göndersin yani:
Eki Görüntüle 3496439
Burayı unutuyormus arkadaş az önce söyledi muhtemelen gene unuttuBaktım baktım diğer arkadası göremedim sen arada bir öne geçiyorsun nasıl olsa
Sanki bizim canımız çekmiyor mu, yapılan tariflerin sadece birini biz yapıyoruz, ortaya toplayıp beraber yemiyoruzAma canımız çekiyor anam ne yapalım ya gözlerimi mi kapatayım
Onun umurunda değilBaktım baktım diğer arkadası göremedim sen arada bir öne geçiyorsun nasıl olsa
Sanki bizim canımız çekmiyor mu, yapılan tariflerin sadece birini biz yapıyoruz, ortaya toplayıp beraber yemiyoruz
Bence hediye gidince sayfada da paylasmayacak nevoşum, bizde meraktan çatlayacagizOnun umurunda değil
Olursa tebrikleri alır yoksa çokta tınBuraya gelmiyor bile
Yarışmaya katıldıgını da unutur falan bak ben boştayım Nevoş konuyu ben açmışım gibi yapıverBurayı unutuyormus arkadaş az önce söyledi muhtemelen gene unuttu
Baskı yaparım, paylaşmak zorundaBence hediye gidince sayfada da paylasmayacak nevoşum, bizde meraktan çatlayacagiz
Cidden o durumdaYarışmaya katıldıgını da unutur falan bak ben boştayım Nevoş konuyu ben açmışım gibi yapıver
Tebriklerden emin miyizOnun umurunda değil
Olursa tebrikleri alır yoksa çokta tınBuraya gelmiyor bile
Yarışmaya katıldıgını da unutur falan bak ben boştayım Nevoş konuyu ben açmışım gibi yapıver
Ondan bile emin değilimTebriklerden emin miyiz
Ben şok, nasıl olabilir ama oluyormuşCidden o durumda
Hergun etiket yaparımBaskı yaparım, paylaşmak zorunda
Alışır zamanlaBen şok, nasıl olabilir ama oluyormuş