- 2 Aralık 2015
- 31.445
- 104.950
Maşallah canımBende 3 tane kız var bu salatayı seven 14 yaşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canımBende 3 tane kız var bu salatayı seven 14 yaşında
Gözün aydın canım Allah kavuştursunAra tatilde öğretmenlere tatil yoktu, okuldaydılar. Çevrim içi olacakmış toplantılar, gelebilecek, çok sevindim
Gözün aydınAra tatilde öğretmenlere tatil yoktu, okuldaydılar. Çevrim içi olacakmış toplantılar, gelebilecek, çok sevindim
Ana yüreği yaa yicemmmAra tatilde öğretmenlere tatil yoktu, okuldaydılar. Çevrim içi olacakmış toplantılar, gelebilecek, çok sevindim
Gözün aydın canım Allah kavuştursunAra tatilde öğretmenlere tatil yoktu, okuldaydılar. Çevrim içi olacakmış toplantılar, gelebilecek, çok sevindim
ordinary yine son güne mi kaldın
Gözün aydın canımAra tatilde öğretmenlere tatil yoktu, okuldaydılar. Çevrim içi olacakmış toplantılar, gelebilecek, çok sevindim
Kimse begenmediBirde Dünya Mutfağını kimse istemiyor galiba onu yapmaktan vazgeçtim
İlk defa en çok ben heves ettim galiba nevosum,kimse oleeyyyy demediBirde Dünya Mutfağını kimse istemiyor galiba onu yapmaktan vazgeçtim
Aynen canım ondan riske gerek yokİlk defa en çok ben heves ettim galiba nevosum,kimse oleeyyyy demedi
Canım benim ben varım çoğunluk ne derse uyarımAynen canım ondan riske gerek yok
Kısmet .Birde Dünya Mutfağını kimse istemiyor galiba onu yapmaktan vazgeçtim
Sağ ol canım benimCanım benim ben varım çoğunluk ne derse uyarım
Annelik güzel olduğu kadar zor da. Kızımla da kavga ettim biraz önce. Akşama kına var gitmeyeceğim diyor, anneme yengesine bırakayım diyorum gitmem diyor, sesini yükseltti kalbimi kırdı biraz. Yeni nesli yetiştirmek çok zor.Ana yüreği yaa yicemmm
Bir de yengenc miydi niri vardı, çok istekliydi.İlk defa en çok ben heves ettim galiba nevosum,kimse oleeyyyy demedi
Tabağa koyup çekmeye üşeniyorum. Sabah ola hayrola.ordinary yine son güne mi kaldın