soğuk kişilik yapısı ve ilişkiler

Ben sizi anliyorum. Banada genelde cok ciddi duruslu oldugumu ama taniyinca gayet sicakmissin diyen oldu. :) Size sunu tavsiye edebilirim: Sizde kendinizi rahat hisettiginiz derecede espri yapabilirsiniz mesela. Size "tatlida sensin" diyene, "Ahhh, evet ben kesinlikle cikolata yada dondurma gibi bir sey olurdum, sen ne dersin?" gibi saka yapabilirdiniz (tabi ben simidi baya spontane bir sey yazdim ). Eminim o da gülerdi buna. Yani karsinizdaki kisinin söyledigi seyi alip, devamini getirmeye calisin. Bu sekilde hem zorlanmazsiniz ve karsinizda olan insanda onu dinlediginizi ve esprilerine falan cevap verdiginizi görür. Bazilarimizin yapisi böyle. Ciddi görünüyoruz. Ama demek ki sizde düsündügünüz kadar soguk durmuyorsunuz. Sonucta ilgisini cekiyorsunuz karsi cinsin. Demek ki onlarida sizde ceken bir yaniniz var. Bu noktaya odaklanin derim. Umarim yorumum yardimci olmustur biraz.

Yapı kolay kolay değişmez.
Ama karşı cinsle konuşurken belli ki rahat değilsiniz, kasıyorsunuz kendinizi, belki de beğenilmeme endişesi içindesiniz, olduğunuz gibi olun, karşınızdakiler sizden üstün değiller, beğenmeyen beğenmesin, sizi olduğunuz gibi kabul edecek, hatta sizin yanında rahat hissedeceğiniz biri illa ki olacaktır, bunlar kendiliğinden olur, ayrıca olduğunuzdan farklı davranmak hem size hem karşıdakine haksızlık.

Demek ki sen böyle değilsin , utanmamak için bahaneler üretiyosun heycandan değişik davranıyosun demek ki :) yani sorunun farkındasın.. öğretmenlerin cocukları övmeleri çok hoş bunu yapan çok az öğretmen var yaşına göre olgun davranışın da elbette takdir edilecek bir çizgi bi duruş ama sonrası sıkıntı işte. Ben 18 yaşıma kadar çok içime kapanık ezilen biriydim sonra bi açıldım evlendikten sonra resmen resetlendim kendime geldim artık sıkılmıştım çok ayrıca özgüven de çok önemli niye başkası senden üstün olsun ? Sende etten kemiktensin karşındaki kişi de asla böyle düşünmemelisin

Sevecek insan seviyor bence.kimlerin kimlerin deli divane ilişkileri var.size de denk gelecek.istisna yok bu konularda.hatta uyangaçlığıma âşık olmuş falan diye anlatırsınız.herkesin kısmeti var.

Yapı kaynaklı ben de öyleyim maalesef diyorum çünkü bunun zorluğunu yaşadığım zamanlar oldu ama ben de şöyle bir şey var heyecanlı olursam dilimin bağı çözülüyor hiç konuşamadığım kadar konuşuyorum oradan buradan her şeyi anlatıyorum o an kendimi ben bile tanıyamıyorum yeni bir yer görmeye gittiğimde yeni bir insanla tanışırken birinden çekim aldıysam cidden çok eğlenceli birine dönüşıyorum ama onun dışında konuşmayı sevmiyorum pek genel olarak hani birisi aradığında falan konuşmak zor gelir çok kafa dengi insanlar olması gerekiyor ki beni açsın onun dışında normal oradan buradan boş muhabbet yapayım ben de yok bence oluruna bırak olmadığın gibi biri gibi görünmeye çalışırken daha kötü olabilir

Nasilsan öyle ol , nereye kadar devam ettirebilirsiniz ki rolü. Konuyu siz açım su konu hakkında ne düşünüyorsun diyin başlayın muhabbeti. Belki de yeterince aşık değilsiniz kendinizi birakamiyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…